avukatçılık,itibarcılık,forumculuk oynayanlar :yikildim: :! namus üzerinden saldırıda bulunanlar:! ve daha neler neler:yikildim: sinek vızıltısı mı ne işte ondan açın windowsu da çıksın :yikildim: asi&mavi ile mutlu_q sanırım artık çok mutlular değil mi fırtına efendi :! sence tost neli olmalı :! asi&mavi bilir:! itibarı sarsılan yok ama itibarsızlar kol geziyor :! benim gözümde tabi:yikildim: bana ne sağdan soldan kim ne düşünürse düşünsün bee:yikildim:
Garip Sohbetler
|
04-28-2007, Saat: 06:53 PM <
ayrıca sırf konuşmak için konuşmak yerine yazıları okusaydınn onun kaçmadıgını
serhat abinin lafına kıurıldıgı için gittigini görürdün hem burda olmayan birinin ardından laf sölemek insanlıga yakışmazzzz laf sölemek için yorum yazmayın yakışmıyooo........ Alıntı: avukatçılık,itibarcılık,forumculuk oynayanlar :yikildim: :! namus üzerinden saldırıda bulunanlar:! ve daha neler neler:yikildim: sinek vızıltısı mı ne işte ondan açın windowsu da çıksın :yikildim: asi&mavi ile mutlu_q sanırım artık çok mutlular değil mi fırtına efendi :! sence tost neli olmalı :! asi&mavi bilir:! itibarı sarsılan yok ama itibarsızlar kol geziyor :! benim gözümde tabi:yikildim: bana ne sağdan soldan kim ne düşünürse düşünsün bee:yikildim: rol oynayanlar varmıs gene hiçbirsey olmayanlar var kuklalar var
davet etmeyin işim var :! sana ...... edebe sığmayan bir sıfat dese biri napardın heppy yeliz ? hoşuna gider miydi :! eee sen ne derdin buna:! bilip bilmeden araya girme sen de bayansın.....bir bayana böyle saldırılmaz:!
04-28-2007, Saat: 06:54 PM <
neron Adlı Kullanıcıdan Alıntı:avukatçılık,itibarcılık,forumculuk oynayanlar :yikildim: :! namus üzerinden saldırıda bulunanlar:! ve daha neler neler:yikildim: sinek vızıltısı mı ne işte ondan açın windowsu da çıksın :yikildim: asi&mavi ile mutlu_q sanırım artık çok mutlular değil mi fırtına efendi :! sence tost neli olmalı :! asi&mavi bilir:! itibarı sarsılan yok ama itibarsızlar kol geziyor :! benim gözümde tabi:yikildim: bana ne sağdan soldan kim ne düşünürse düşünsün bee:yikildim: burda avukatlık yapmıyorum sadece burda olmayan birinin ardından laf sölemeninnnnn insanlığa yakışmadıgını söylüyorumm ben seninn boş bi insan oldugunu düşünüyorummmmm
aa aramızda kukla mı var sen o mu yoksa....hiç belli olmuyordu da
04-28-2007, Saat: 06:55 PM <
neron Adlı Kullanıcıdan Alıntı:davet etmeyin işim var :! sana ...... edebe sığmayan bir sıfat dese biri napardın heppy yeliz ? hoşuna gider miydi :! eee sen ne derdin buna:! bilip bilmeden araya girme sen de bayansın.....bir bayana böyle saldırılmaz:! tmm öle bişey sölemiş olabilir ama o burdayken konuşmalısın bunları hiç kimsenin ardından laf sölenmez bi derdin varsa yüzüne söle Alıntı: davet etmeyin işim var :! sana ...... edebe sığmayan bir sıfat dese biri napardın heppy yeliz ? hoşuna gider miydi :! eee sen ne derdin buna:! bilip bilmeden araya girme sen de bayansın.....bir bayana böyle saldırılmaz:! arkadasım ole saldıracağına ne olduğunu anlat fırtınaya emrehana diyorsun kendi baska kimlikte geliyorsun happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda avukatlık yapmıyorum sadece burda olmayan birinin ardından laf sölemeninnnnn insanlığa yakışmadıgını söylüyorummsana tekrar söylüyorum :! bilmeden konuşma:! sen de bayansın dedim değil mi:! sana birisi namusuna laf etse ne dersin hanfendi :! aa evet evet öyleyim mi:! ama ben demem buna da karışamazsınız :! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 123 Ziyaretçi