Alıntı: aa aramızda kukla mı var sen o mu yoksa....hiç belli olmuyordu dabi demek istediğini anlatabilsen ama kuklalar belli
Garip Sohbetler
|
04-28-2007, Saat: 06:56 PM <
neron Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa aramızda kukla mı var sen o mu yoksa....hiç belli olmuyordu da bak terbiyeli oll o benim arkadasımm burdaki herkes benim arkadasımmm kimin ardından laf sölense karsısında dururummmm... bu kim olursa olsun emin ol o senin ardından bu cümleleri kullansaydı onada herşeyi sölerdimm...... Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadasım ole saldıracağına ne olduğunu anlat fırtınaya emrehana diyorsun kendi baska kimlikte geliyorsun senin arkadaşın ben değilim karıştırdın :yikildim: Alıntı: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Alıntı: Sen Dün Gece aldın Cevabını Sus Artık .. Konuşacaksan da Sen Bilirsin .. Tilki Ava Çıktı Nede Olsa ...
04-28-2007, Saat: 06:58 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi demek istediğini anlatabilsen ama kuklalar belli katılıyorum kanka bu arada sen hala beni anlamadınnn sana diyorumkiii git onu bul bu tür lafları ona söleeeeeeeeee ......
04-28-2007, Saat: 06:58 PM <
neron Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin arkadaşın ben değilim karıştırdın :yikildim: insan olan herkes arkadasımızdırrrrrrrrrrrrrrr
bir erkek tutup da bir bayanın arkasından namusuna laf ederse yeliz hanım !!!! buna ne dersin..bilmiyorsun karışma olur mu....kim ne dediğini bilir!!! sor da öğren arkadaşına o zaman ne demiş !!!
Alıntı: ben insanlara arkadasım derdim ama senin istediğin napim sende insan olmayıver |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 65 Ziyaretçi