hosbuldumm evt o bu siteyiii çok sefiyoduuu nese artık benle idare edersihnizz aslıyada benziyom haniiiii
Garip Sohbetler
|
_ALONE_S@HR@M_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi ya kafa dagıtcam surda hayatın gerceklerinden uzak [COLOR="Purple"][SIZE="3"]isim ne arkadaşım duygusuzu nerden buldun[/SIZE][/COLOR]
04-30-2007, Saat: 02:18 PM <
iim ademmmmm sen nasılsın yaaa fallaa canım çoookkk sıkılıyoooo yaaaa amannnn okuludaa asmadım buğünnn sinir oldum kendimeeee
sekey_sekey_sekey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iim ademmmmm sen nasılsın yaaa fallaa canım çoookkk sıkılıyoooo yaaaa amannnn okuludaa asmadım buğünnn sinir oldum kendimeeee [COLOR="Purple"][SIZE="3"]iyilik ne olsun düşünme herşeyi yaaa rahatla sakinleş hayat kısa deymez bir kıza bu şakaydı tabi hayrola neyin var anlat derdini[/SIZE][/COLOR]
04-30-2007, Saat: 02:30 PM <
yaff bilmiyom yaaa ben aslıyı ösledimm chatlak kızııanladın sen onuunesee yaaa salağın teki peşimdee kurtulamıyommm yaa aptal şey yaa offff
[COLOR="Purple"]çokmu özledin
bende özledim onu sorma yaa sapığın var bide demek neyse slmlarımı ilet[/COLOR]
04-30-2007, Saat: 02:33 PM <
die bilinnnnn ademcimmmm sen bana aslı dee nolcak sankiiiiiiibende senii aslının seni sevdiği kadar çok sefiyomm
04-30-2007, Saat: 02:34 PM <
yaa aslı özlenmez mi yaaa tam bi chatlak yaaaa yaa sapık isteee aman sallaaa
04-30-2007, Saat: 02:43 PM <
hadi arkadaslar aslıyı sevenler yazsınnnn belki okurdaa geri gelir siteye hadii herkes klavyesinin basınaaa(adem yardım etde aslıyı geri döndürelimm)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 205 Ziyaretçi