oyun ters bitmezki neyse kişiye göre değişir oyun oynayan kim bilmem ama gidenler bilir bence kalanlara değil de gidenlere sormak lazım burda yorum yapmak manasız bu açıdan giden biri geliversin de anlatsın süleyman mesela anlatıversin de dinleyelim oyunu ve kurallarını madem ortada oyun var değil mi ama sultan ve süleyman:> sizi özleyecek bu forum ...keşke gitmeseydiniz..diyeceğim ama...bilmiyorum nasıl bir oyun! oynandı size...valla ben bilmem diyenlerin lafını aldım
Gitmek İsteyen Gitsin...
|
hem giden gitti işte...ne yapabilirim ben sessiz gidin diye uyarı verdi yönetim burda daha fazla yorum yapmam yersiz olur konu dışı sohbete girer ama bu oyun mevzusunu sormak lazım gidenlere kim oyun oynadı öğrenmek lazım
04-28-2007, Saat: 10:11 AM <
sessizce giditoruz zatwennnn buraya bikac arkadasım için geliyordum artık yokuzzz yeni gelenlşerde artıkkk sohbetinize devam edersizin size bybyy
SerHaT abi..
Ben şunu mrK ediorm.. Co-Adminimiz SüLeyman abi neden ayrıLdı ?? Kendisine soramadımda...
ya ne kendı ısteqıı aıle olarakk goruolardıı bu sıteıı..ınsann aılesınden koparmıı yaa durup durrurrken kendı ısteqı dfalan olamass..mutlaqa bı haksızlık olmuskii bırılerıde arkasından gtme kararıı alıoo e bu bıse acıklanmıo ..!!!!
Artık diyorum, bıraksak diyorum şu tartışmayı. Ne dersiniz ?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi