Ask ulasilmaz olursa bitmez
|
iSTESEMDE GELEMIYORUM Istiyorum yanina gelip o tepeye çikmayi Karanlikta ellerini aramayi Rüzgarin savurdugu saçlarimi düsünmeden Iki damla yas düssün istiyorum gözlerimden Rüzgar estikçe sana sokulmak sende isinmak istiyorum Tutup ellerinden bitti demek istiyorum Geldim bak herkesi sildim ve geldim Sana yüregine yatagina hayatina girmeye geldim Boslukta deyilim artik seni tercih ettim ve geldim Kimse kalmadi geride aklim sen fikrim sen Ailem yok artik demeye geldim Bizi istemeyenler yok artik Sen ben var Biz variz demek istiyorum Hep engeller çikti karsima Annemin gözyasi Düsündüm hayal ettim babamin basi yere egilecek Sen ben mutluluk olmayacak Rüzgar hirçin esecek hiç olmadigi kadar Tokatlar çarpacak yüzüme Ben aglarken sen gülemeyeceksin Karanlik gündüzleri de olacak Günes bize aci verecek Aglamaktan seni seviyorum bile diyemeyecegim Sözler buz parçasina dönüsecek Düsündüm istedim gelmeyi her seyi birakip Seni istiyorum demeye gelicektim Ama istesem de gelemiyorum
Arkadaslar selam bende yeniyim aranizda gerci tam bilmiyorum ogrenmeye calisiyorum umarim benide kabul edersiniz araniza simdiden tesekkur ederim .
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bitmez demiştim bitmedi | d€n!z kısı | 8 | 650 |
04-08-2022, Saat: 06:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
sevdam bitmez..... | >As!_M€L€q< | 7 | 330 |
04-04-2022, Saat: 08:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mezarda bitmez bu tutkum | >As!_M€L€q< | 7 | 752 |