güzel şiirdi...saolasın..
ee sen yakalayana kadar adam çıkmış bile he he he
Garip Sohbetler
|
güzel şiirdi...saolasın..
[COLOR="Purple"]wallamı...
neyse gelsin sorarım ben ona eee senin işler nasıl patron oralardamı? yakalayınca kızıyormu[/COLOR]
içerde oturuyo patroncugum.
sabahtan beri harıl harıl çalışıyoz daha ne desin yaff sende
[COLOR="Purple"]anam ne güzel işimiş o
eleman lazım mı pek anlamam ama olsun öğrenirim... hem sende yardım edersin bana beraber kardeş kardeş çalışırız[/COLOR]
git be ne yardım edecem başka işim mi yok
bisürü ürün baktık yeter...kalmadı zaten ürün stokta ohh ne güzellll...elimede aldım tatlımı deymeyin keyfimeee...
[COLOR="Purple"]pc başında yemek yemek zor oluyor beee
sen tatlı yiyon bende aparatif bişeyler hazırladım onları yemeye çalışıyom ama olmuyor... yetenek işi pc başında bişeyler yemekte herkes yapamaz[/COLOR]
ben yetenekli oldugum için , böyle şeylerde zorluk çekmiyom o yüzden
ama senin zorlanman dogal tabiki herkes benim doguştan yetenekli diil ki :yikildim: :yikildim: :yikildim:
[COLOR="Purple"]nede olsa bir kadınsın
anca yemek konusunda yeteneklisin:yikildim: sonra 90 kilo nasıl olucan dimi ama herneyse akşam işe gidicem ben yardıma gelsene benimle beraber otursan yeter... başka bişey yapma[/COLOR]
05-14-2007, Saat: 02:33 PM <
MERHABALAR ARKADAŞLAR BEN HASANHUSSO3706 YAKLAŞIK BİR HAFTADIR SİTEDEN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT KARARSIZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? TEŞEKKÜRLER.
halensensiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MERHABALAR ARKADAŞLAR BEN HASANHUSSO3706 YAKLAŞIK BİR HAFTADIR SİTEDEN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT KARARSIZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? TEŞEKKÜRLER.NEDEN AYRILACAKSINN AMA BENDE SIKILIYORUM ARTIK DUYGUSUZDA ÖNCEDEN BÖYLE DEİLDİ BURASI YAA ESKİ HALİMİZİ ALMAK İSTİYORUM :hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|