mesafe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yahu şu duygusuz .com da gezinmeyi üğrenmek ne zor beeee:yikildim:
çatladım sinir sinir oldum gettimiley18:
neyse byeee
esaslı 01 iyki varsın
ha gayret ıcık daha sabret
olacak olacak elbetttttttt
Garip Sohbetler
|
05-15-2007, Saat: 09:02 AM <
mesafe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yahu şu duygusuz .com da gezinmeyi üğrenmek ne zor beeee:yikildim: ha gayret ıcık daha sabret olacak olacak elbetttttttt
Bizim ailemizden olan herkes tabiki bizim için birşey ifade ediyor. Sen de bizim ailemizden olduğuna göre bu düşünceye kapılman bile çok yanlış, üzüldüm bu şekilde düşünmene...
Peki bu düşünceye sevkeden nedir seni ?
Arkadaşlar, yeni bir cep telefonu aldığınızda cincık cincık eder, cırmalar ama sonunda o telefonun ustası olursunuz, forumda öyle. Biraz cincıklayın
Pişşttttttttttt cimcikle demedik hea
05-15-2007, Saat: 10:39 AM <
iidir senden nbr
sen yenisin galiba hoşgeldin iki haftadır giremiom duygusuza öslemişim walla
hePİNİZE DESTEKLERİNİZDEN DOLLAYYI MERSİLER EDER gözlerinizden öperim .
bende sizleri seviym vılla sonuçta hepicimiz bi duygususuz canıııııııııııım BİRİ BİZİ DURDURSUN YAHUUUUUUUUUUUUUUUUU MeSaFe___
ENFESİZ arkadaşlar
biz duygusuzlar E TABİ DUYGUSUZUZ ZU HU HUH UH HU HAAA HERKESE saygılar selamlar esaslı 01 cnm benim iiki varsın ESASLI 01: :kk: MESAFE
ARKADAŞLAR bir insan seviyosa onda ne gurur vardır ne de başka bişe.
gururlu olan zaten sevmiyodur. çünkü aşıktır.gözü gururu bırak heeeeeeeeeeeç bişeyi gürmez valla ama şunu unutmayın aşıkta olsanız maşıkta olsanız KİMSEYE KENDİNİZDEN FAZLA DEÄžER VERMEYİN..... incinen üzülen siz ve yine de siz oluyosunuz .... temennim GERÇEK SEVGİLER BULUN inşaallah EN KÖTÜ BEDDUAM MUTLU OLUN....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|