bizi bırakıp nerelere gidiiiiiiiiiiiiin
Garip Sohbetler
|
adem derkene bizim ESASLI 01 adem mi
o zaten olmazza olmazım dır benimde şu an gene yook saat:12.02 15 mayıs 2007 edım nerdesin
lazmurat AŞK illet bişeydir illet
yesen yediğinden anlaman.aç kalırsın kimisi çok yer şişer psikolojikmen SALAK olursun o ayrı bence aşk ii değil zararlı kendini eziyosun geçiyosun ne kural kalıyoooo ne de başka bişe .en önemlisi herşeyi AŞIK OLDUÄžUN kişiye bağlıyosun ARKADAŞLAR BU KADAR TAPMAYALIM AŞIKLIÄžA yenik düşmeyelim yaaa kendimize gelelim bi şöle irkilin ferahlayın cnm aşk gzl tabiiikide işte biz üzülüyoruz sonunda ama onun için diyorum ben yahu AŞK OLMALI gerektiği kadar .........
en büyük aşk mı?
bence benim yaaa yani herkesin kendisi en büyük aşk bence..... bilmiyorum bencillikmi ama öle arkadaşlar esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer aşk karşılıklıysa affederöle demişsin ama herşey bi karşılıktan ibaret değildir ablacım tmm mı bunu heç bi zaman unutma .... bi kere affedersen geriside gelir unutma hem zaten sevse o insan ya da ne bilim değer verse öle bişe ye kalkışmaz kalkışamaz... Bİ DEFA YAPIYOSA DA GERİSİ GELİR ARKADAŞLAR.. bi ilişkiyide bitiriyosanız bence bidaha başlamayın bitiriyosanız ama diyorum ..bakın. bitirmekte kolay olmamamlı zaten iiice düşün sonra karar ver öle..
edım unut öle bişe olamaz tmm mı
karşılık marşılık sökmez insan bi kere yaptımı gerisi gelirrrrrrrrrrrrr BEN BUNU BİLİR BUNU SÖLERİM ARKADAŞ.........
bende gelim bari
gelmezsem ÇATLARIM he he bende sıkılıyom aslında... neden bilmiyomda emrah2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:11 mayıs benim doğum günüm.hatırlayan olur mu? yoksa unutulduk mu?emrah geçmiş doğum günün mübarek olsun kardeş geç oldu ama temiz oldu he he.................... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 289 Ziyaretçi