seviyorum.seni Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldimmmmmmhoşgeldin canım aynen çoq ısrar ettiler geldim
çok istek vardı gelmem için
naparsınız siz burda bakem
Garip Sohbetler
|
05-15-2007, Saat: 01:06 PM <
seviyorum.seni Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldimmmmmm [COLOR="Purple"][SIZE="3"]nan şunlara bak hele çok ısrar varmış benmi çağırdım sizi gelmeseydiniz eee nabarsınız bakalım ilknur abla sen neden hiç konuşmuyon banada sen dedin hadi sohbet edelim diye şimdi yoksun aaaa ayıp ama[/SIZE][/COLOR]
sende bendensin yani deniz kısı
napak esaslı çalışıyoz bi taraftanda sana laf yetiştirmeye çalışıyoz biz senin boş boş evde oturmuyoz çalışıyoz seviyorum.seni Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende bendensin yani deniz kısı [COLOR="Black"][SIZE="3"]1 dk şimdi... bu ewde boş boş oturan benmi oluyom:yikildim: kızım daha yeni geldim işte... ayriyeten bilgisayar kursum vardı öğlene kadar ordaydım.. bugünkü ders çok zordu ama klawyeyle mouse yi öğrendik[/SIZE][/COLOR]
05-15-2007, Saat: 01:11 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan şunlara bak hele çok ısrar varmıştabe sen çağırdın msn de yalwardı iidir sen napıon dicem ama ewde pc karşısında oturduğunu biliom ablan seni çağırmış sen herkesi dawet etmişin maşallah
05-15-2007, Saat: 01:13 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1 dk şimdi...çoq zormuş öğrenditen sonra gel bizim pc ayarlarını yap
[COLOR="Purple"]
deniz kısımısın? deniz anasımısın anlamadım getti haaa ne zaman çağırdım sen dedin hadi sohbet edelim diye[/COLOR] d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoq zormuş hallederiz
05-15-2007, Saat: 01:16 PM <
benmi dedim pc de hepsi kayıtlı konuşmaların istersen foruma eklerim kim çağırmış görürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 206 Ziyaretçi