NİCE MUTLU YILLARA
Doğum Günü Kutlu Olsun erCi
|
05-15-2007, Saat: 08:43 AM <
RAbbim sana sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,huzurlu upuzun bi ömür bahşetsin
doğum günün kutlu olsun ErCi iyiki doğdun güzEL yürekli insan ...iyiki doğdun daha nice yıllara...
DOÄžUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM KONACAK PENCERENE!!!!
MUTLU YILLAR SANA ERCİİİ!!!!
Erdem,
Kısa bir süre önce tanıştık, yaşıma göre kıyaslayarak kısa diyorum ve şu ana kadar bende bıraktığın izlenimin çok dürüst ve samimi idi. Bunun herzaman bu şekilde olacağının kanaatindeyim ve senin gibi bir arkadaşa sahip olmanın gururunu yaşıyorum. Annenin ellerinden öperim senin gibi bir evlat yetiştirdiği için. İyiki doğdun iyi varsın ve iyiki de olacaksın.
MasaL_perisi sana çok teşekkür ediyorum sen birtanesin bunu unutma... MorciveT Güzel insan teşekkürler PaSCHaM yine geç kaldın yaa : teşekkürler serhat kardeşim iyiki varsın....: PaPaTYa_PReNSeS Seninde güzel yürekli kardeşim sağol... miley17: lazmurat : yeşilgözlü : by_kissme : seviyorum.seni :
....... Arkadaşlar sizde çok saoLun çok iyisiniz iyiki varsınız iyiki varım bu sitede..... Hepinizin Gelmiş-Geçmiş doğum günlerinizi ve özel günlerinizi şimdiden kutluyorum..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,173 |
04-12-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |