lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:kimsee yoqq herkes kendi kafasına göre bişşeler yapıyorr :yikildim:
:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
GÜLSENE...............
hoşgeldin merhaba
Garip Sohbetler
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:kimsee yoqq herkes kendi kafasına göre bişşeler yapıyorr :yikildim: hoşgeldin merhaba Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol cnm nasıl ıstersen....bende 15 :yikildim: aynı yaştayızzz<< belki anlaşırızz h.ş ii forumlar mesafe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende gelim bariaynen bnede sebebini bilmiyorum sana katılıyorm miley17:
biri bizi durdurdu hakaten
neden kimse yok kardeşim neyse buğün hava gzl ben gzl ....... yaşamayı neden se sevdim buğün
doldur meyhaneci bir daha doldur
5 lira borç aldım paralıyım ben dolusunu getir,boşunu kaldır, buğün sabahçıyım buralıyım ben içip içip sarhoş olmak istiyom sızıp bir köşede kalmak istiyom yaşamayı değil ölmek istiyom BİR YARİN ELİNDEN YARALIYIM BEN mesafe___
doldur meyhaneci bir daha doldur
5 lira borç aldım paralıyım ben dolusunu getir boşunu kaldır buğün sabahçıyım buralıyım ben içip içip sarhoş olmak istiyom sızıp bir köşede kalmak istiyom yaşamayı değil ölmek istiyom bir yarin elinden yaralıyım ben MESAFE_____(İLKNUR)
05-16-2007, Saat: 03:59 PM <
Hem yaşamayı sevdin bügün diyorsun
Hem ölmek istiyorum diyorsun... Yoksa bu Yaşayan bir ölü anlamına mı geliyor ya da Ölüyken dirilip yaşamak mı...
AŞK OLURDA SOHBET KONUSUMU BİTER MURAT
aşk adamı inletir dert adamı söletir buğün ben felekten bir gece çaldım AŞK acısı da çekilecek gibi deeldir
bu durumda benimki noldu kızlar ya
ben zaten yalan söledim İTİRAF EDYOM hepside hyr çünkü öle biri yoooooooooook var da yok ha varlığı ha yokluğu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|