gel seninle değişelim nickleri PCkoPaT   senğin nick gözümde kaldı değişmezsen nazar yaparım valla

| 
					nickimi değiştirirmisiniz...
				 | 
| PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ToLGa aßi ßi Zahmet ßana da pskopat dienLere kıSarmıSın¿ Bence senin nick çok güzel. HaLLeDeRiZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel seninle değişelim nickleri PCkoPaT senğin nick gözümde kaldı değişmezsen nazar yaparım vallaFeda oLsun aßi Sana NiCkim  aip edioSun   Âh be. MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence senin nick çok güzel.Sende SaoL meSut aßi Senin de niCk güSeL   Âh be. Alıntı:Kullanmak istediğiniz kullanıcı adı başka bir üyemiz tarafından kullanılmaktadır. [COLOR="Indigo"]hadi yaaa... bir hafta nickimi ne yapsam diye düşündüm yaff şimdi bir hafta daha düşünmek lazım  ne yapsam....morcivert ayarlayacaktı gerçi... hem o zamana kadar düşünürüm  [/COLOR] 
			süper olmuş nikin. ben bu kadar güzel böyle anlamlı bi nik daha görmedim ömrü hayatımda      
			[COLOR="Purple"]dalga geçme kıs  güsel tabi... farklı olmak istedim  [/COLOR] | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| nickimi değiştirmek istiyorum | sunurk | 4 | 1,003 | 11-18-2008, Saat: 12:14 AM Son Yorum: chatlaq | |
| nick imi değiştirirmisiniz | *AnGeL_GirL* | 42 | 4,017 | 09-19-2008, Saat: 07:40 PM Son Yorum: MaNeSiA | |
| Nickimi İstesem Şetttirirmisiniz? | σfflαчи | 8 | 989 | 08-14-2008, Saat: 04:49 AM Son Yorum: Firari Fırtına | |
| Nickimi Değişebilir miyiz? | _AyLin_ | 10 | 1,141 | 03-22-2008, Saat: 11:36 PM Son Yorum: _AyLin_ | |
| nickimi degiştirmek istiyorunm..! | Nǿ TΞДЯ | 10 | 1,100 | 12-24-2007, Saat: 11:31 PM Son Yorum: AfrâsyâB | |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

NiCk ii de aLay konuSu oLyoS
 NiCk ii de aLay konuSu oLyoS