efettt m.o
Garip Sohbetler
|
peri k?z? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:efettt m.osormusken b?de ne okuyorsun onu soral?m da olmaz m????miley13: miley13:
puhaha çikita muz yaf normalde çıktığı anda değiştirirdim kanalı ama beyazdaydı geçen beyazıda değiştiremeyeceğim için kaldı ogün izlemiştim sivri zeka ya allah akıl fikir versin vala
11-03-2006, Saat: 05:57 PM <
Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı...sormak istedim...
Bu forumda sadece belirli insanlar mı teşekür borc bilirler anlamadım gitti... Herkes konu açıyor ve teşekür bekliyor buyuk bir ihtimale... peki bekleyenler herkese teşekür ediyor mu... Ya da konular mı çok berbat... Neyse demekki emek sarfetmek gerekmiyor herkes için... Bir kaç kişi görev biliyor yeter... Ama benim bildiğim forumlarda sadece oyun ve sohbetten ibaret değil ...
11-03-2006, Saat: 06:00 PM <
Te?ekk?rler Arkada?im Sonuna Kadar Arkandayimmiley20: miley32:
11-03-2006, Saat: 06:03 PM <
Gerçekten de sinir bozucu bir durum...
Ya da ben belki biraz daha profesiyonel düşünüyorum ve ciddiye alıyorum... Neyse bakalım diğer arkadaşlar da belki cevap verirler de anlarım sorun nerden kaynaklanıyor... Özelikle benim açtım konular galiba çok berbatlar ki kimse bakmıyor bile
11-03-2006, Saat: 06:12 PM <
senin ?le de?il ama galiba benimkiler ?le ya da ?ok g?zel ?ekemiyorlar:yikildim: :yikildim: :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 395 Ziyaretçi