Alıntı:EywaLLah aßi waLLa antepten oraya geLmem iChin ßi güne ihtiyacım war Sanırım
hıı sen anteptesın
basımızın ustunde yerın var kardesım bilesin.
Garip Sohbetler
|
blue_belial
05-19-2007, Saat: 02:08 AM <
Alıntı:EywaLLah aßi waLLa antepten oraya geLmem iChin ßi güne ihtiyacım war Sanırım hıı sen anteptesın basımızın ustunde yerın var kardesım bilesin.
blue_belial
05-19-2007, Saat: 02:09 AM <
Alıntı:Iyi gününmdeyim birsey demicem=) ne guzel ne guzel blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıı sen anteptesın waLLa demein ßöLe o zaman antep ßeni Sıkıo çıkıp geLcem ßi gün aLcakSınıS ßaShınıSa ßeLayı
Âh be.
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alırız ayıpsınAnaaam ßak cidden ßöLe konuShma duyguLandım DuyguSuzLar duyGu Seline kapıLcak Shimdi :'( Âh be.
PcKoPaT sen beni dinle gitme, bak ayirimcilik yapiliyor ulu orta.. hem ne isin var ki o bir.. iki blue_belial hemde Fenerli..
(Buarada sampiyonlugunuz kutlu olsun blue_belial) aman_be Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PcKoPaT sen beni dinle gitme, bak ayirimcilik yapiliyor ulu orta.. hem ne isin var ki o bir.. iki blue_belial hemde Fenerli..önemLi oLan inSanLık dime Cnm ArkadaSım Âh be.
blue_belial
05-19-2007, Saat: 02:24 AM <
Alıntı:PcKoPaT sen beni dinle gitme, bak ayirimcilik yapiliyor ulu orta.. hem ne isin var ki o bir.. iki blue_belial hemde Fenerli.. ayrımcılık yapmadım. ben herkesı davet ettım ama sen benım davetıme alay ederek karsılık verdın bende sana uygun cevabı verdım! etkı ye tepkı . Saolasın kutladıgın ıcın blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayrımcılık yapmadım. ben herkesı davet ettım amaFaRuK aßiCim Sakin aßi SaKin.... Âh be.
blue_belial
05-19-2007, Saat: 02:28 AM <
sakinim
okey oynuyorumda, adamlar bitiyo paso ona uyuz oldum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|