Umarım olur kabusa dönüşmemesi dileklerimle.........
akl?na ilk geleni yaz :))
|
kim demiş hayatın bu kadar olduğunu ne kadar uzun sen bile tahmin edemezsin .....
aklıma bişi gelmio sadece aglamak gelio :'( :'( :'( :'( :'(
ROSE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim demiş hayatın bu kadar olduğunu ne kadar uzun sen bile tahmin edemezsin ..... bak hanı bı oyun oynarsın yaa ve kaybetmemek ıcın cok ugrasırsın cunku kaybettgınde bı cok seyı kaybettıgını dusunursun cunku cocuksundur yuregın buyuktur ve herseyı seversın ıste ben bı oyun oynadım ve kaybettım ve ben o kucuk cocugum herseyımı kaybettım.. Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aklıma bişi gelmio sadece aglamak gelio :'( :'( :'( :'( :'(agla agla zaten aglamayı bilmeyen gözler sevmeyide bilmezz. aglayabildiin için sanslısın Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak hanı bı oyun oynarsın yaa ve kaybetmemek ıcın cok ugrasırsın cunku kaybettgınde bı cok seyı kaybettıgını dusunursun cunku cocuksundur yuregın buyuktur ve herseyı seversıno oyunları hepimiz oynarız ama unuttuğun bişeyde var herşey ne olursa olsun devam etmekte hemde son hızla...herşey yaşanmayı hak ediyor ...
ROSE dogru diyorsun hayat herşeye rağmen yaşamaya degerr
ROSE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o oyunları hepimiz oynarız ama unuttuğun bişeyde var herşey ne olursa olsun devam etmekte hemde son hızla...herşey yaşanmayı hak ediyor ... ınsanların hayatında bazı seyler kısa surede yer eder belkı gelısı sezsızdır fazla hıssetmessın ama gıderken canını yakar cunku sevmıssındır yanı yuregın dır sensındır ve ben dun o herseyımı kaybettımyuregımı yanı kısaca kendımı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
GözLerini Kapat ve AkLına İLk GeLeni Yaz.. :D | acemhe | 204 | 8,756 |
08-01-2016, Saat: 04:46 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Içinden Geleni Söyle | *Asİ-yÜrEk* | 144 | 5,612 |
06-11-2008, Saat: 11:11 PM Son Yorum: Gulguzeliii |
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi