en son kankamla dansetmiştim sevgilisi öldürüyodu beni annecim korktum birden kankamım sevgilisi yüzünden ztn kankala aramız bozuldu şimdi sadece arkadaşız
Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ...
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohh oLsun Sana ßaShkaSıyLa danSetCem ßeni danSa kaLdırın uLeaaaNn :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :S :'( :'( Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :S :'( :'(ayh ayh ayh Kıyamam de hade affettim geL DanS edek ßi daha oLarSa aCımam koyarım kapının önüne ona göre Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tekrar tekrar evet,ederim.. ok edelım baslıyalım ozaman PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayh ayh ayh Kıyamam de hade affettim geL DanS edek ßi daha oLarSa aCımam koyarım kapının önüne ona göre miley17: miley17: miley17: miley17: miley17: :kucak: :kucak: :kucak:
Serseri127 bayaa yetenekliymişsin..seref duydum sizinle dans etmekten..
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseri127 bayaa yetenekliymişsin..seref duydum sizinle dans etmekten.. aslı öncelıkle serseri yada sersı dıyebılrısın bıde ben sız lafından hıc hoslanmam bu arada gercekten sende cok guzel dans edıyormussun senı ızlemekten kendımı dansa veremıyorum Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslı öncelıkle serseri yada sersı dıyebılrısın bıde ben sız lafından hıc hoslanmam:eek: :eek: :eek: :eek: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
forumdan 2 kişiyi evlendirelim....... | Melek06 | 946 | 20,146 |
06-10-2015, Saat: 04:22 PM Son Yorum: Leader |
|
üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? | Melek06 | 38 | 2,810 |
03-28-2012, Saat: 11:22 PM Son Yorum: history |
|
Forumdan enson kim çıktı ? | eLyos | 2 | 587 |
03-13-2012, Saat: 05:43 AM Son Yorum: Av.bey |