Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:catla emi aslıda aslı:yikildim: :yikildim: abooo aslı catlayacak tanıt bi kendini serseri ye:yikildim:
ben hala aslıyı merak edıyorum
:yikildim:
forumda en cok kimi mrk ediosunuz?
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:catla emi aslıda aslı:yikildim: :yikildim: abooo aslı catlayacak tanıt bi kendini serseri ye:yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya hepinizi ben süsledim boyaladım hepinizi:yikildim: :yikildim: eh biras badana yaptım olmamısmı gıı:yikildim: :yikildim:yaw SeßeK oLmuShum Kendi adıma konuShaım Âh be.
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:catla emi aslıda aslı:yikildim: :yikildim: abooo aslı catlayacak tanıt bi kendini serseri ye:yikildim: cok komık dıme guluyon Allahım yaa merak edıyoz ıste yalan mı sölıcez Allahım yaa Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok komık dıme guluyon Allahım yaa merak edıyoz ıste yalan mı sölıcez:yikildim: :yikildim: :yikildim: et canım bişi demedik gülmek huyumdur bilmionmu tutamıom napim:yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: et canım bişi demedik gülmek huyumdur bilmionmu tutamıom napim:yikildim: :yikildim: bılmıyom nıye guldgunu sankı önceden hıc grstuk yaaa yalan mı sölıcem aslıyı merak edıyom catlıcam hatta belkıde catlamısımdır Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görüsmedik mi yalancı durumuna düsüme kartal beni tamam be gorustuk nolmus yanı görüsmüs olmamız aslıyı merak etmem engel mı hem sen demedın mı ben senı tanımıyorum ıkı yabancıyız artık dıye Allahım yaa Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam be gorustuk nolmus yanı görüsmüs olmamız aslıyı merak etmem engel mıbak dikkatli konus benimle ben engel demedim ki nerden cıkarıyosun konuyuda dagıttık nese devam edilsin susda iki nerden dedim yaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor. | d€n!z kısı | 2,331 | 40,201 |
04-05-2022, Saat: 06:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 22,218 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
bugün en cok kimi öslediniz?? | MissBela | 262 | 10,913 |
08-01-2015, Saat: 04:28 PM Son Yorum: acemhe |