:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( bana soran bile yok
Garip Sohbetler
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( bana soran bile yok neyın var gııı senın bız asıgız senın ne derdın var Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi söz var yazmim ban yerimo SöSü annadım gißi ßiShe yaw takma aßi yaw ßak ßen takıom mu :yikildim: Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardes aynı sı ıste bızımkıde msn den abı gızı görsen ölürsün güzellik desen güzellık ama gel görki kızmıs bıkere ne yapsam bos yaw varya ölüyom dıyom ıannmıyo [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]walla dün listemden sildim... sonra mail attım...böyle olması gerekiyor felan diye... oda bugün başka bi msn e eklemiş beni sitem etti biraz...iyice üzdü beni... neyse hayat kısa deymez bir kıza dicem ama olmuyor.... gönül ferman dinlemiyor...arkadaş kalmakta yetmiyor insana... [/SIZE][/COLOR] Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( bana soran bile yok [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]kimin ne sıkıntısı varsa döksün ortaya senin neyin var[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="Indigo"]benim acil çıkmam lazım
kusura kalmayın[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla dün listemden sildim..."Ask ßittikten Sonra ArkadaSh kalalım demiSLer... Peki ßende soruorum: GüLe ßaşka isim werSen farkLı kokar mı:'( " ne GüSeL Sös dimee... : Chok etkiLenmiShtim ßu Sösden : Âh be.
içinizde en mutlu benim heralde seviyorum seviliyorum nisanlıyımdamiley17: miley17: ins sizde mutlu olursunuz
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla dün listemden sildim... yaw kardes bak bellı nedenlerden bazı seyler söledım benden nefret etsındıye cunku sonu yoktu ben unutamıyorum o nefret edrse unutur belkı dıye ama gel görki bu seferde canım yanmaya basaldı canım acıyo sımdıde ne yaparsam yapayım affetmıyo yaa valla cok sevıyorum bı ınansa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 225 Ziyaretçi