Yaw Insan Bi Nescave De Bize Yolar Dime Yazik Yazik
Garip Sohbetler
|
saol cnm benim,ne demek..haa ankara da dikkatli ol,sen lazımsın bize..heryere gitme öyle..
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw Insan Bi Nescave De Bize Yolar Dime Yazik Yazik kıskandı:yikildim: sen pas at sanada yapsın bu pc seker nerde yaw özledimmiley17: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıskandı:yikildim: sen pas at sanada yapsın bu pc seker nerde yaw özledimmiley17: :yikildim: kıskandım tabıkı yaw zaten ıcım ıcımı yıyo burda ınsan bı bardakta bıse yollar kötüsünüz sız Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw Insan Bi Nescave De Bize Yolar Dime Yazik Yazik seninkini daha yeni hazırladım serseri..melek yorulmus ya hani önceliği ona tanıdım..buyur iç,afiyet olsun.. AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol cnm benim,ne demek..haa ankara da dikkatli ol,sen lazımsın bize..heryere gitme öyle.. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( cok korkuyom valla Allah yardımcımız olsun cümlemizinmiley17: uff oralara hergün giderdim simdi gidemem tırstım valla:yikildim: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninkini daha yeni hazırladım serseri..melek yorulmus ya hani önceliği ona tanıdım..buyur iç,afiyet olsun.. sagol aslı sen olmasan bu meleq hıc bısıy vermez bana yaw bu bana kustu su bılem vermıyo gaddar kardes nolcak bıde kardes dıyoz PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ßiSi adamdan Sayan yokmu [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]aaaaaaaa ayıpsın..... bende geldim millet nasılsınız...[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 350 Ziyaretçi