Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaa ayıpsın.....aßi Sende oLmaSan ßunLarın ßana ßakCaa yok yaw iiyiS Sen naSSın ßu arada
bende geldim millet nasılsınız...
Âh be.
Garip Sohbetler
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaa ayıpsın.....aßi Sende oLmaSan ßunLarın ßana ßakCaa yok yaw iiyiS Sen naSSın ßu arada Âh be.
olur mu öyle şey PCKoPAT,nerdeydin bakim sen nescafe sogudu elimde..neyse ziyanı yok yeniden yaparım simdi..
seker imzanı okuyamıyom gıı yapıstım gözlerim kör olcak rengini bi deiştir:yikildim:
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seker imzanı okuyamıyom gıı yapıstım gözlerim kör olcak rengini bi deiştir:yikildim:oKuyama die öLe yaptım Chok merak edioSan tümünü Seç oKu :yikildim: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßi Sende oLmaSan ßunLarın ßana ßakCaa yok yaw iiyiS Sen naSSın ßu arada [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]pc şekere laf yok... o bi sitenin şekeri...[/SIZE][/COLOR] Alıntı:seker imzanı okuyamıyom gıı yapıstım gözlerim kör olcak rengini bi deiştir benimki nasıl bu arada.... AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur mu öyle şey PCKoPAT,nerdeydin bakim sen nescafe sogudu elimde..neyse ziyanı yok yeniden yaparım simdi..SaoLaSın AsLı Sana da Zahmet oLuo ama ßakma kuSrumuSa Âh be.
:yikildim::yikildim::yikildimeni seker seni nese ben cıkıyom işim var biras 1.2 saat sona gelirim :yikildim:kurtulus yok yani:yikildim:
Alıntı:Va®LiK ®uHu Te®K eDe® GöZüN GöZüMDeN aY®iLiNCa! BeNDeKi a$K aLTiN MiSaLi aGi®LiGiNCa! [COLOR="Indigo"]ben bu imzayı bir yerden hatırlıyorum.... [/COLOR]
mıllet ben sımdı asık oldum galıba ( ulan basıma bısey gelcek bı gun ama hadı neyse )
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|