Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mıllet ben sımdı asık oldum galıba ( ulan basıma bısey gelcek bı gun ama hadı neyse )kime :hihi :hihi :??
Garip Sohbetler
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu imzayı bir yerden hatırlıyorum....Gene ßenim imSamdı ßıraS kıSaLttım ßi de rengini deiShtirdim MutaSyona uğraDı imSam Âh be.
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kime :hihi :hihi :?? mahalleye yenı tasınmıs miley17: cok seker bısıy cok tatlı adıda senaymıs 19 yasında ( ıkı gunde bunları ögrenebıldım napıyım yeter ) Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mıllet ben sımdı asık oldum galıba ( ulan basıma bısey gelcek bı gun ama hadı neyse ) işimiz zor walla.... AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Quetesh imzan kısa ama derin bir anlamı var,begendim.. [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]tşk ederim... gideceği yeri çok iyi biliyor[/SIZE][/COLOR]
yaw SiSin iChin Chok üSüLüom hea herkeS aShık ((ona gitSem o DertLi ßuna gitSem ßu dertLi ))
Âh be.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işimiz zor walla.... valla akıllanmıcam abı kıs cok seker bısıy ulen bu kacıncı be yeter dıcem kendıme yıne akıllanmıyom PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw SiSin iChin Chok üSüLüom hea herkeS aShık ((ona gitSem o DertLi ßuna gitSem ßu dertLi )) [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]şuna bak heleee kıs sen gazianteptenmisin.... daha önce farketmiştim ama sormak yeni aklıma geliyor bende adanalıyım biliyonmu... kaç senedir gidemiyom kısmet olmuyordu.... kısmetse bu sene gidecem[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 367 Ziyaretçi