Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok aslı istemedi yapmıcam cok istiosan msn den atarım:yikildim:msn acabilyon mu yavru sen?? acarsanda gönderme
Garip Sohbetler
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok aslı istemedi yapmıcam cok istiosan msn den atarım:yikildim: yaw koca kız nasıl gelcek msn den :yikildim: :yikildim: :yikildim: hem benım odam dagınık sen sızın evde mısafıor et ben bı ara gelır hasret gıderrım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn acabilyon mu yavru sen?? acarsanda gönderme yavrumu abooo:yikildim: tamam anne... babam kim olcak:yikildim: sersi olsun:yikildim: saka he kısmayın:yikildim: ACabiliyom artıkın ama yine gitti
sız ne zaman aldınız bırbırınızın msn sını aboooooooooooooooooooo
sunlara bakın hele abooooooooooooooo Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sız ne zaman aldınız bırbırınızın msn sını aboooooooooooooooooooo almadıkki:yikildim: :yikildim: alak bi ara yaw nese ben cıkıyom ukum geldi yarın özelden alırız hayya bis nası akıl edemedik sersi yaaa:yikildim: :yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sız ne zaman aldınız bırbırınızın msn sını aboooooooooooooooooooo gııı abooo sersiyle 2 mizin meshur sözleri alısın garipsemeyin ha biz de dünyadanız:yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:almadıkki:yikildim: :yikildim: alak bi ara yaw nese ben cıkıyom ukum geldi yarın özelden alırız hayya bis nası akıl edemedik sersi yaaa:yikildim: :yikildim: sısıt benıkmm msn profılde var ordan alın pm ugrasmayak bı daha :yikildim: :yikildim: duyurulur :yikildim: dıkkatınıze :yikildim: :yikildim: sonra duymadık demeyın :yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sısıt benıkmm msn profılde var ordan alın pm ugrasmayak bı daha :yikildim: :yikildim: duyurulur :yikildim: dıkkatınıze :yikildim: :yikildim: sonra duymadık demeyın :yikildim:ben biliom hayya nerden aldım aslı diim cok cenesi var sarıyo kene gibi:yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gııı nıye sen venusten gelmedın mı Allahım yaa dun öle dıyodun ama ben uzaydan gelmısım kuslar getırmıs benı:yikildim: :yikildim: sankı kendının az cenesı var bı dıl var papuc gıbı aslı sen al msn bakma buna |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 325 Ziyaretçi