hoşbuldum..
Garip Sohbetler
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm ii ii ßiS haLa okuoS yaw ßitmio ßi türLü :yikildim: [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]walla yaaa..... oku oku nereye kadar yaaa.... öğrencilik zor iş. bende bir zamanlar okuyorum ta ki iki yıl üst üste kalana kadar[/SIZE][/COLOR] Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hişşt ben geldim napıyonuz ne kaynatıyonuz bakında taşmasın :yikildim: sende hosgeldın bu arada meleq bacııı su kaynatıyoduk hahve yapacık Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende hosgeldın bu arada meleq bacııı ii afiyet olsun gacılar:yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hişşt ben geldim napıyonuz ne kaynatıyonuz bakında taşmasın :yikildim: [COLOR="Indigo"]yok taşmazasıl sen dikkat et burda sohbet edeyim deken yakma yemeği nasılsın bakalım melekcik...[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla yaaa.....yaw ߀n kaLmak iChin o kadar uğraShyom oLmuo ßana da öğretSene :yikildim: DerSte uyuom gene oLmuo Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meleğim hoşgeldin..nasılsın? gel bi öpiyim seni [SIZE="3"][COLOR="Indigo"]kıskanırız ama:yikildim: [/COLOR][/SIZE] Alıntı:yaw ߀n kaLmak iChin o kadar uğraShyom oLmuo ßana da öğretSene DerSte uyuom gene oLmuo [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]öğretiriz ayıpsın öğretmen var burda tecrübede cabasışakayı bırakda iyi çalış derslerine... walla bi güwenlik işi için bile lise diploması istiyolar artık...[/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok taşmazasıl sen dikkat et burda sohbet edeyim deken yakma yemeği yemek yokki ocakta:yikildim: ne tasacak:yikildim: ben iiyim sizler nasılsınız aslıcım öp ama 1 kere fazlasına sözlüm kısar:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 52 Ziyaretçi