Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bismillah....
bu ne lennnn
ben şimdi bunun altında kalırmıym
görürsün sen
tü tü masallah pek datlı:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bismillah.... tü tü masallah pek datlı:yikildim: :yikildim:
selın sende gel durma öle dısarıda gel kapıdan bakma cnmcım hade ıcerı gel:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heeeeeyttt Adem aßime Laf yok!!! Daıtırım uLeayNn ßuraı [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]allam bu kadar çirkinmiyim ben beee afferin kıs...koru beni gardınızı alın pc kopat sende bendensin cenk çıktı topu tüfeği hazırla gazetelere çıkacak, duygusuzda olay melek sanal alemde ağır yaralandı [/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allam bu kadar çirkinmiyim ben beeeaglarım ama bak aglarım diomm aglarsam susturamassınız :yikildim: :yikildim: ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:yikildim: :'( :'( :'( :'( :'( :yikildim: :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allam bu kadar çirkinmiyim ben beee heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttt melegıme bulasmaa koru kendını qetesh bu savas demektır meleğime meydan okuyan karsısında benı bulur heyt yettın garı :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allam bu kadar çirkinmiyim ben beeeaßi du eLini kana ßuLama ßuLuruS ßi çareSini Âh be.
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi gençsin canım:yikildim: sakın bişey yapma meleğime serseri döverim seni:yikildim:sende olmasan dövecekler beni :$ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|