Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nazar deymemiş halinmi bu melekanaaa nası bi hoca adres ver hemen okutturuvereyimi:yikildim: :yikildim: aslı senide koyuummu gıı
seni cin çarpmış cin
hocaya git hocaya
bizim hocanın nefesi kuvvetlidir ona git hatta
Garip Sohbetler
|
hadı mıllet kactım akşam gorusuruz zaten canımcım sınır olmaya basladı onla vakıt gecırmıyom msn de dıye
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bekle qetes ben dıyer yerden arkadasları alayımda gör :yikildim: :yikildim: bu savastır kan cıkar kan bunu sen ıstedın qetes savun kendını :yikildim: :yikildim: [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]yok yok bu böyle olmicak kadınları çekin aradan...onlar bizim başımızın tacı, evimizin hizmetçisi başımızın belası, :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: [/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok bu böyle olmicakkıslar toplanın erkeklere savas:yikildim: :yikildim: hizmetciymiş :yikildim: :yikildim: uleynnn siz hizmetci bilem olamassınız:yikildim: :yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadı mıllet kactım akşam gorusuruz zaten canımcım sınır olmaya basladı onla vakıt gecırmıyom msn de dıye [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]hadi kendine iyi bak... allaha emanetsin....[/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi kendine iyi bak...aman ona bakma sen gitcem gitcem der gitmess:yikildim: :yikildim: :yikildim: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıslar toplanın erkeklere savas:yikildim: :yikildim: hizmetciymiş :yikildim: :yikildim: uleynnn siz hizmetci bilem olamassınız:yikildim: :yikildim: durun su gacıya cvp vermessem gözüm acık gıderım (sqankı araba kullanırken göz kapatılıyo Allahım yaa ):yikildim: :yikildim: gııııııııı hızmetcı olmak ısteyen kı9m zaten ben sahab olacam :yikildim: :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Indigo"][SIZE="3"]hadi kendine iyi bak... [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]lütfen gerçekleri inkar etmeyelim aslı uzak kaldın yaaa....hade gel sende.... illa senindemi resmini koyalım yani onumu istiyon[/SIZE][/COLOR] Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:durun su gacıya cvp vermessem gözüm acık gıderım (sqankı araba kullanırken göz kapatılıyo Allahım yaa ):yikildim: :yikildim: anladıysam sarısın olayım:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 40 Ziyaretçi