Şimdi Zil Çalsa Gelen Kim Olsun İsterdiniz?? :yikildim: :yikildim:
Şimdi Zil Çalsa Gelen Kim Olsun İsterdiniz??
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözdeden başka kimi isterim....:$ay ay utanırmıs:yikildim: :yikildim: bende sözlümün miley17: miley17: miley17:
bende kuzenlerim gelsin isterim;Mervem,Barış'ım,Halem,Burak'ım...Meleğim sende gelsen hiç fena olmaz
[COLOR="Indigo"]boşwer yaaa bu saatte kuzenler çekilmez
bu saatte sevdiğin yanında olacak sabaha kadar uyuma... gözlerinin içine bak...onu sevdiğini söle...oda seni sevdiğini sölesin.... çokmu şey istedim:S [/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boşwer yaaa bu saatte kuzenler çekilmez ay ay kıyamammiley17: miley17: ins o da olur bende sözlümü istiom ama yarın onlara gidioz oleyyy:yikildim: yaw dün dondurma yeme gittik içinden bişi cıktı ıyyyyy:yikildim: :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boşwer yaaa bu saatte kuzenler çekilmezyok cok sey istemedin de..işte olsa keske de yolunu gözlesek..:S AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok cok sey istemedin de..işte olsa keske de yolunu gözlesek..:S [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]olur gızz olur... memlekette kıtlıkmı var yok amma gel bide gönüle sor dimi...:S[/SIZE][/COLOR] Alıntı:ay ay kıyamam ins o da olur bende sözlümü istiom ama yarın onlara gidioz oleyyy yaw dün dondurma yeme gittik içinden bişi cıktı ıyyyyy ne çıktı dondurmanın içinden fare felanmı Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur gızz olur... yaw bosver :yikildim: dondurma vıın cöpe giitti:hihi :hihi sözlüm aldıydı o mu koyduykii:yikildim: :yikildim: zil calsa yine sözlüm gelsin isterim konu dagılmasın die aynı cvp veriom hep napim:yikildim: :yikildim: sora azar işitmeyek:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Su Anda Neyi ALkisLamak iSTerdiniz! | €BeRimSin | 12 | 966 |
04-03-2022, Saat: 07:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 18,573 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
Keşke şimdi............ | Melek06 | 825 | 20,416 |
05-31-2021, Saat: 08:37 AM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Şuan kapı çalsa gelenin kim olmasını isterdiniz_? | Rüya Güzeli | 371 | 11,018 |
05-07-2021, Saat: 03:29 PM Son Yorum: badelie |
|
Cep tel. gelen en son msj ..? | Tam1_MaynaK | 947 | 24,520 |
10-20-2015, Saat: 10:03 PM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi