iki gün oldu patlama geçeli...6 ölü 152 yaralı....hiç suçu olmayan masum insanlar...yok yok suçları var...evet suçları sadece oarada bulunmak olan insanlar....yanlış zamanda yanlış yerde bulunmak...
Ne istiyorsunuz bizden???
30 yıldır aynı acıyı yaşatmak....ana kuzularını mezara göndermek niye....
Daha ne kadar devam edecek???
babam derdi bzm zamanımızda terör var...bn diyorum bzm zamanımızda terör var....
bnm çocuklarım da aynı şeyi diyecek mi???
dededen toruna mirasımız bu mu olacak???
bn çucuklarıma bunu miras bırakmak istemiyorum....
bn çucuklarımın ismini savaş koymak istemiyorum...(barış varken...)
bn çocuklarımın ellerınde kalaşnikof görmekm istemiyorum....(guller varken...)
demedık mı kucukken andımızda defalarca kucuklerımızı korumak???
Ankarada patlamada 23 yasında delıkanlımız kendıne damatlık bakmaya gidiyor(olume gıdıyor) yanı 3 gun sonra evlenecekmıs...Tuba yamıi o da 23 yasında onunda sucu aynı...(Tuba yamının patlamadan gerıye sadece kolyesı bulanabılmıs...)19 yasında askere gıdecek delıkanlımız;bır pakıstanlı vatandasımız ve diğerlerı...olume gıttıler...tabıı kı cenazelerınde hic bir ust duzey yetkıllı yok... bugunde oldu aynı saldırı şırnakta...bu sefre askerlerımız...yıne 6 sehıtımız..10 yaralı...
niye böyle oluyor???neler oluyor bize diye???mi soracağız....sorular sorunlar dogurur...soru sormayalım...birbirimizi sevelim....birbirimiizi kolayalım...kin beslemeyelim kalplerde...(eminim bir saat sonra eskı halınıze doneceksınz...keske olmasa...)
GÜLEN YÜZÜNÜZÜN ASLA ASILMAMASI DILEKLERİMLE...
Ne istiyorsunuz bizden???
30 yıldır aynı acıyı yaşatmak....ana kuzularını mezara göndermek niye....
Daha ne kadar devam edecek???
babam derdi bzm zamanımızda terör var...bn diyorum bzm zamanımızda terör var....
bnm çocuklarım da aynı şeyi diyecek mi???
dededen toruna mirasımız bu mu olacak???
bn çucuklarıma bunu miras bırakmak istemiyorum....
bn çucuklarımın ismini savaş koymak istemiyorum...(barış varken...)
bn çocuklarımın ellerınde kalaşnikof görmekm istemiyorum....(guller varken...)
demedık mı kucukken andımızda defalarca kucuklerımızı korumak???
Ankarada patlamada 23 yasında delıkanlımız kendıne damatlık bakmaya gidiyor(olume gıdıyor) yanı 3 gun sonra evlenecekmıs...Tuba yamıi o da 23 yasında onunda sucu aynı...(Tuba yamının patlamadan gerıye sadece kolyesı bulanabılmıs...)19 yasında askere gıdecek delıkanlımız;bır pakıstanlı vatandasımız ve diğerlerı...olume gıttıler...tabıı kı cenazelerınde hic bir ust duzey yetkıllı yok... bugunde oldu aynı saldırı şırnakta...bu sefre askerlerımız...yıne 6 sehıtımız..10 yaralı...
niye böyle oluyor???neler oluyor bize diye???mi soracağız....sorular sorunlar dogurur...soru sormayalım...birbirimizi sevelim....birbirimiizi kolayalım...kin beslemeyelim kalplerde...(eminim bir saat sonra eskı halınıze doneceksınz...keske olmasa...)
GÜLEN YÜZÜNÜZÜN ASLA ASILMAMASI DILEKLERİMLE...