ben goshtrider....
|
[COLOR="Indigo"]resmin içinde kaybolmuşun zor buldum yaf
yakışıklısın kardeş... allah sevdiklerinden ayırmasın[/COLOR]
05-30-2007, Saat: 10:43 AM <
ya of bıturlu yazamadım.afıyet seker olsun bogazından nasıl gecdı yemekler.resımler de gusel denıze karsı.bı elın yagda bı elın balda:hihi
resimler güzel...
ilk resmin manzarası harika ama o kafanı neyen yere egmişin o kadar anlamadım
05-30-2007, Saat: 10:57 AM <
ganga emraha özenmişdir belki de :yikildim: ama manzara süper yaf niresi orası :hihi
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resimler güzel... ya sen manzaraya taktınnn haa: başka bişi yokmu yaneeeee yatarken çekilmiş bi resim ters açı yaniiii..: çeken kişi pos vermemi istedi bende verdimmmmm öyleee işteeeeeee: : izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya of bıturlu yazamadım.afıyet seker olsun bogazından nasıl gecdı yemekler.resımler de gusel denıze karsı.bı elın yagda bı elın balda:hihi çok tşk ederim ama davet ederim istersenn beraber boğasımızda kalması içinnnn bak ozaman nasıl geçiyorrrrr.......................:hihi :hihi :hihi Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resmin içinde kaybolmuşun zor buldum yaf saol kardeşimm valla haklısın herkes mansaraya baktıgı içinnn büyük koydumm senden başka kimsenin dikkatini çektigimizzz yok yaneee ...anladınmı kardeşşş eyvallah canımsınnnnnn.....: : izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ganga emraha özenmişdir belki de :yikildim: ama manzara süper yaf niresi orası :hihi geç bakalımmmm dalganıııı hani ben yetimiim ya hani ben öksüzüm yaaaaa benimmm teyzemmm olurmusunnnn aceppppp......:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Goshtrider..... | GCLRNFNS | 21 | 1,645 |
07-22-2007, Saat: 06:00 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi