deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cidden haftasonu bende çekiilcem çok beyendim 3.resimdeki atmosferi.pazartesi fikirlerinizi alırım artıkhadı bakalım kımn arka fonu daha guzel olcak
sharktan sevgilerle
|
shark Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadı bakalım kımn arka fonu daha guzel olcaktabiki benimkiii goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa biraderr işteee duygusuzzzlara hoşgeldinnnn seviyolarmııı dövüyolarmııı belli deillll bi lafın çok güsell katılıyorummm fotğraf bu yer mekan farketmessss elimde eyleee fotolarrr varkiiiiiii.... neysee yakışıklısınnn kardeşşşş boşverrrrr...... teşekkurler dostumama bak akım yarattık arka fonu hela olan fotolar shark Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bıraz secıcıyımdır en ıyısını olsun ısterımo yuzden bu fon cok iyi oldu kanımca yaw bende secıcıyımdır bı de ben denıycem fon olarak kullanmayı orayı ama harbıden bayıldım arka fona bıde cıden bakıslar super Allah nazarlardan saklasın tu tu masallah :yikildim: :yikildim: :yikildim: deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabiki benimkiii görcez iyi olan kazansın:yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw bende secıcıyımdır bı de ben denıycem fon olarak kullanmayı orayı yine sırılsıklam olduk:yikildim::yikildim::yikildim:denemelısınız arkadslar geç bıle kaldınız
06-01-2007, Saat: 11:53 AM <
ganga bırılerı herseye muhalefet olmak zorundamı laf mı carpıtıyolar banamı ole gelıo.hayır yanı agzımı acmak ıstemıorum da.bu arada shark tabı kı yer ve mekan fark yapmıo ben onıu sadece hos bı hava olsun dıe soledım.yanlıs anlasıldıysam ozur
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ganga bırılerı herseye muhalefet olmak zorundamı laf mı carpıtıyolar banamı ole gelıo.hayır yanı agzımı acmak ıstemıorum da.bu arada shark tabı kı yer ve mekan fark yapmıo ben onıu sadece hos bı hava olsun dıe soledım.yanlıs anlasıldıysam ozur ya olurmu oyle sey ben cok zevk alıyorum su ankı muhabbetten arkadslar ne kırılması:k:miley16:
06-01-2007, Saat: 11:57 AM <
yok sana bı lafım yok da bız burda ne kıseyı ovuyoruz nede kımseyı dovuyoruz.shark bosver o kendını bılo.varya ganga çok pis dalacam şimdi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi