tabi bi sevdiğin varsa
izmitli peri
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerdeeee ßiSde o şanS :yikildim:ilahi canım ya:yikildim: sana bulayım ben olur mu? sansa kalırsa artık senin işin kalcan basımıza:yikildim: cok tatlısın peri.. AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilahi canım ya:yikildim: sana bulayım ben olur mu? sansa kalırsa artık senin işin kalcan basımıza:yikildim:yok yaw erken daha hayatımın ßaharındaım Âh be.
06-02-2007, Saat: 10:24 AM <
saol canım gusel kardesım sevgılı arasan cok ama gercek sevenı bulmak onemlı allah gonlune gore versın.aslı senın de canım
06-02-2007, Saat: 10:29 AM <
pckopat bu yazın bana candan erçetin sarkısının kucuk bı sozunu hatırlattı ben böyleyimmmmm
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckopat bu yazın bana candan erçetin sarkısının kucuk bı sozunu hatırlattı ben böyleyimmmmmMuCx Âh be.
06-02-2007, Saat: 10:36 AM <
senin resmın varmıydı baktım ama goremedım.malüsüf ben sana mucx dıyemeyecegim bu mucx hadi ben kacar bu kadar yorum yeter manasını tasıo acaba.tirbiyesiz
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin resmın varmıydı baktım ama goremedım.malüsüf ben sana mucx dıyemeyecegim bu mucx hadi ben kacar bu kadar yorum yeter manasını tasıo acaba.tirbiyesizahahah Sende mi ßeni erkek Sandın ßende kıSım yaw yannış annama :yikildim: Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
peri k?z? 2.res?mlerrr | peri kızı | 72 | 4,148 |
03-31-2022, Saat: 11:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu da benimm işte!!<<peri kızı> | peri kızı | 52 | 3,396 |
10-17-2006, Saat: 07:36 PM Son Yorum: YARGIÇ |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi