goshtriderr:k::k:deryalımm.... güselllllllllllllllllll.....
kim kime yakisiyor
|
yhaaaa ߀n:'( :'(
PCKoPaT & meLek06 ehuehuehu :yikildim: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaaaa ߀n:'( :'(yakısır:yikildim: :yikildim:
:hihi :hihi
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaaaa ߀n:'( :'(:yikildim: ya bisimm karismayıı dagıttınnn bi sus be kardeşimmmmm:yikildim::yikildim: utandırdın beniii allah senin iyiliginnii versinnn bumu senin bjk kardeşligiinnnn...:hihi :hihi :hihi bende senii erkek bilidimmmmm vallaa nediyimmm.... goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hihi :hihiahahahaha Sende ßana yakıSıkLı dedin ama aLtta mı kaLSaydım (ßu arada ßJK kardeShLiği öLümüne kadar!! ) Âh be.
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakısır:yikildim: :yikildim:yakıShCak taße Sana Sewiorum Seni aShığım :yikildim: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahahaha Sende ßana yakıSıkLı dedin ama aLtta mı kaLSaydım (ßu arada ßJK kardeShLiği öLümüne kadar!! ) saool pckopatttt heee işteee onaaa sonuna kadar katılıyommmm sanaaaaaa bitmesin dertlerrr gidene kadarrr bjkk liyizzz ölenee kadarrrr sende olmassan bu dünyada yaşanacakkk neee varrrr dimiii...:hihi :hihi :hihi
oyhh noluyosuz yaw :yikildim: :yikildim: pckopat az degilsin sen varya sen:yikildim:
meleğim mcxmiley17: goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saool pckopatttt heee işteee onaaa sonuna kadar katılıyommmm sanaaaaaa bitmesin dertlerrr gidene kadarrr bjkk liyizzz ölenee kadarrrr sende olmassan bu dünyada yaşanacakkk neee varrrr dimiii...:hihi :hihi :hihiAinen Ainen Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 55,431 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 18,628 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,801 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 22,212 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
hangi şarkıyı kime armağan edersin ? | CReATuRE | 120 | 6,490 |
04-22-2011, Saat: 09:37 AM Son Yorum: sun fairy |
Konuyu Okuyanlar: 37 Ziyaretçi