Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi ben alıcam seni kacırcam hemde:yikildim: :yikildim: :yikildim:
kacır be zelıs senden baskası yakısıklıdan anlamıyo :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi ben alıcam seni kacırcam hemde:yikildim: :yikildim: :yikildim: kacır be zelıs senden baskası yakısıklıdan anlamıyo :yikildim: :yikildim:
valla mı kıs ii o zaman shark benim sersi senin olsun:yikildim::yikildim::yikildimhark nerdesin canım:yikildim::yikildim:
ooo djseninim sende bi karar ver..hepiniz kalın orda serseri benim !!! demi sersii
pylaşım güzel de biraz deişik bi paylaşım birbirinizi paylaşıyosunuz. güzelll va mı bana göre bi bakayım bende boşum
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kacır be zelıs senden baskası yakısıklıdan anlamıyo :yikildim: :yikildim:kusura bakma serseri baska kapıya:yikildim: :yikildim: :yikildim: vasgectim:yikildim: :yikildim: seni baskası kacırsın:yikildim: :yikildim: ben shark kacırcam:yikildim: :yikildim:
allah seni bildigi gibi yapsın serseri!! bak melek de yüz üstü bıraktı seni,bi benden fayda var diyorum sana,anlamıyon ki
melek bak kendımı ıntıhar ederım :yikildim: :yikildim: :yikildim:
merveye bırakma benı kacır melek benı :yikildim: :yikildim: :yikildim:
hoppp shark benim şaka yaptım:yikildim::yikildimerseride benim:yikildim:tr-laz da benim olsun:yikildim:ayberk de :yikildim:melek kuzeninin adıneydi oda benim:yikildim::yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|