!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi sus çok kötü olacak olm
napacan olm döveecen mı
kabul et ıste ben senden daha yakısıklıyım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Cehennemden Bir !Sheitan!
|
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi sus çok kötü olacak olm napacan olm döveecen mı kabul et ıste ben senden daha yakısıklıyım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
valla yalan yok bu serseriden olsa olsa sapukk olur sapukk:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:anladın sen onu:yikildim::yikildim:
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napacan olm döveecen mıtabi tabi hemşom hiç olmasa gösterdi kendini sen kamera ayarlar bozuk dersin anca:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napacan olm döveecen mı tmm lan bişe mi dedik kabul edioz işte Alıntı:valla yalan yok bu serseriden olsa olsa sapukk olur sapukk:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yik ildim:anladın sen onu:yikildim::yikildim: valla doğru der hemşom djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi hemşom hiç olmasa gösterdi kendini sen kamera ayarlar bozuk dersin anca:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kankaaa noolduuu noolduu heaaaa ben burnuma değişik kokular alıyorum !Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: olm harbıden bak hergun cam acmaktan cam dayanamadı coktu bende bı daha yuklemedım buda cam ac dıyo ( bunu yemezsınız herhalde ) :yikildim: :yikildim: :yikildim: acmıyorumbe bukadar bbasıt yaw :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
şuna bak yaa senle bi daha konuşan sapuk olsun tamam mı:yikildim::yikildim::yikildim:
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olm harbıden bak hergun cam acmaktan cam dayanamadı coktu bende bı daha yuklemedım buda cam ac dıyo ( bunu yemezsınız herhalde ) :yikildim: :yikildim: :yikildim: acmıyorumbe bukadar bbasıt yaw :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: açmaz tabi cam çatlar die benim gibi suratsız olup herkese cam açmaktansa sersi gibi artiss olup (miley17:miley17 kimseye cam açmamak daha iyidir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine Sheitan :) | !Sheitan! | 15 | 976 |
07-22-2007, Saat: 05:48 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Son Defa Sheitan Sizin Bilmediğiniz Adıı Artiss :(:(Hoşçakalın | !Sheitan! | 10 | 771 |
07-22-2007, Saat: 05:41 AM Son Yorum: CReATuRE |