!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben niye bişe anlamıyorum yaa :S:S
kanka ben bısey anlamıyom kı sen nasıl anlıcan :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Cehennemden Bir !Sheitan!
|
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben niye bişe anlamıyorum yaa :S:S kanka ben bısey anlamıyom kı sen nasıl anlıcan :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşom anlarda senin anlayacağını hiç sanmıyorum kızım yeter be bu kadarda hakaret edılmez bı ınsana ne bu be gelemem ben böle seylere tıpsızız ama bızımde bı gurururumuz var Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım yeter be bu kadarda hakaret edılmez bı ınsana ne bu be gelemem ben böle seylere tıpsızız ama bızımde bı gurururumuz var :yikildim::yikildim: kankam ne tipsizi yaww hemşom takılıoo gururu varmış tripini yerim ulan senin
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:oyyyoyyy gururunu yiyeyim ben senin sen bana burda iki saattir manyak diyosun sesim çıkıyomu hee:yikildim::yikildim::yikildim:
tmm millet sitede kavga etmeyiniz msn kullanınız neye yarıyo bu kaybana
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: kankam ne tipsizi yaww hemşom takılıoo gururu varmış tripini yerim ulan senin lan mumı senın ben emı ulan surda agız tadıyla ıkı trıpte yaptırmıyon ne adamsın yaaa :yikildim: :yikildim: :yikildim:
oğlum bu havalar ne kime çakas atıyosun anlamıyor kalbim:yikildim::yikildim:
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lan mumı senın ben emı ulan surda agız tadıyla ıkı trıpte yaptırmıyon ne adamsın yaaa :yikildim: :yikildim: :yikildim: yapamssın ulen varmı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine Sheitan :) | !Sheitan! | 15 | 976 |
07-22-2007, Saat: 05:48 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Son Defa Sheitan Sizin Bilmediğiniz Adıı Artiss :(:(Hoşçakalın | !Sheitan! | 10 | 771 |
07-22-2007, Saat: 05:41 AM Son Yorum: CReATuRE |