:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cehennemden Bir !Sheitan!
EndLess
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben niye bişe anlamıyorum yaa :S:S Big GrinBig GrinBig Grin

kanka ben bısey anlamıyom kı sen nasıl anlıcan :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
djseninim
hemşom anlarda senin anlayacağını hiç sanmıyorum
Ara
EndLess
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşom anlarda senin anlayacağını hiç sanmıyorum

kızım yeter be bu kadarda hakaret edılmez bı ınsana ne bu be gelemem ben böle seylere tıpsızız ama bızımde bı gurururumuz var Sad Sad Sad Sad Sad
Ara
!Sheitan!
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım yeter be bu kadarda hakaret edılmez bı ınsana ne bu be gelemem ben böle seylere tıpsızız ama bızımde bı gurururumuz var Sad Sad Sad Sad Sad

:yikildim::yikildim: kankam ne tipsizi yaww hemşom takılıoo gururu varmış tripini yerim ulan senin Big GrinBig Grin
Ara
djseninim
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:oyyyoyyy gururunu yiyeyim ben senin sen bana burda iki saattir manyak diyosun sesim çıkıyomu hee:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
!Sheitan!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin tmm millet sitede kavga etmeyiniz msn kullanınız neye yarıyo bu kaybana Big GrinBig Grin
Ara
EndLess
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: kankam ne tipsizi yaww hemşom takılıoo gururu varmış tripini yerim ulan senin Big GrinBig Grin

lan mumı senın ben emı ulan surda agız tadıyla ıkı trıpte yaptırmıyon ne adamsın yaaa :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
djseninim
oğlum bu havalar ne kime çakas atıyosun anlamıyor kalbim:yikildim::yikildim:
Ara
!Sheitan!
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lan mumı senın ben emı ulan surda agız tadıyla ıkı trıpte yaptırmıyon ne adamsın yaaa :yikildim: :yikildim: :yikildim:

yapamssın ulen varmı Big GrinBig Grin
Ara
djseninim
helal hemşom yaa kendini göster biraz rize-merkezden mi bu arada
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Sheitan :) !Sheitan! 15 976 07-22-2007, Saat: 05:48 AM
Son Yorum: CReATuRE
  Son Defa Sheitan Sizin Bilmediğiniz Adıı Artiss :(:(Hoşçakalın !Sheitan! 10 772 07-22-2007, Saat: 05:41 AM
Son Yorum: CReATuRE

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 07:34 AM