Bu Aralar Nedense Alkolik Oldum ?l?rkende Son S?zlerim Onlar Olur Do?al Olarak
?lmek ?zereyken Son S?zler?n Ne Olurdu..????
|
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Aralar Nedense Alkolik Oldum ?l?rkende Son S?zlerim Onlar Olur Do?al Olarakmmm sana bi?ey diyecem enterasan olaylara gir ve orda bir (kabir azab? resimli) diye ba?l?k olacak ona bakman? istiyorum eger bakarsan bekliyorum???l?tfen:confused:
Etkileyici Fakat ?nanc?m Var Zaten Tabiki Son S?z?m ??ki Olmicak Sadece ?akas?na Yazd?m..
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Etkileyici Fakat ?nanc?m Var Zaten Tabiki Son S?z?m ??ki Olmicak Sadece ?akas?na Yazd?m..in? olmaz ben sadece g?rmeni istedim de saol bakt?g?n i?in... buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:in? olmaz ben sadece g?rmeni istedim de saol bakt?g?n i?in... Buseeecciiimmmm duy sesimi.... Herkesin inanc? kendine g?re do?rudur... Tamam sen iyi niyetle g?rmesini istedin. Ama ; ?steyen son nefesinde Kelime-i ?ehadet getirir. ?steyen Alkol al?r... Ki?inin kendi tercihidir bu... Tatl? insan Busecikk... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
biri size çok çirkin oldugunuzu söylese,tepkiniz nasıl olurdu??? | lover | 84 | 3,613 |
04-05-2022, Saat: 02:36 AM Son Yorum: wildfang |
|
üstteki üye tatlı olsa ne tatlısı olurdu ???? | sıla | 285 | 9,457 |
11-18-2015, Saat: 03:52 AM Son Yorum: Jelly_Belly |
|
Hayatta Herkezin Bir Sloganı Olsa Sizinki Ne Olurdu. | deli yürek | 8 | 791 |
08-24-2009, Saat: 06:23 PM Son Yorum: deli yürek |
|
adı ne olurdu..? | -madamchatlaq- | 4 | 446 |
12-23-2008, Saat: 03:17 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
IssIz Adaya Forum Uçağı Düşseydi Ne Tür Geyikler Olurdu Sizce? | DeRiN_SeSsİzLiK | 3 | 749 |
12-18-2008, Saat: 11:01 PM Son Yorum: sıla |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi