gercekten cok güzel olmus..allah ayırmasın
çok becerikliym ben yavv :D
|
deryalım çok güzel olmuş canım.. mutluluğunuz daim olsun...
Sen geldin...
Güneşim doğuyor yeryüzüme Bir başka esiyor rüzgar Hüzün kokan gecelerde Nasıl bir etkidir bu Halim değişti gülüşüm değişti Ölüme bakış açım değişti Sen geldin, Güllerim açıyor hece hece Sen geldin... Daha bir sakinim artık Olur olmadık sinirlenmiyorum Düşünmeden yaşamıyorum günleri Olumsuzluk görmüyorum Hayalini kurduğum geleceğin Gerçekliğini sende buluyorum Sen geldin, Ben artık büyüyorum Sen geldin... Yeşili seçer oldum renklerden Yeşil seni hatırlatıyor diye Her bir sözünü ezberledim İzin vermem uçup gitmesine Ellerim uzanıyorken bile sessizliğe Buluyorum varlığını karşımda yine Sen geldin, Bak adım düştü dile Sen geldin... Hep bekliyordum sanki bu anı Ezbere biliyordum her bir bakışını Üçüncü bir dünya yoktu gözümde Kendime eş seçiyordum oysa yalnızlığı Duruşun ve susuşun çağırdı Yorgun yaşayışımın parçalarını Sen geldin, Ezberledim ben her adımını Sen geldin... Yazdığın her satır sen değerinde Okumayı görev değil aşk bildim ben Göremesen de eriyorum ben Sen geldin Ey Büyük İnsan Sen geldin... Heyecanımı yenemiyorum ben Halimi bilemiyorum ben Sen geldin, Derdimi seviyorum ben tşk ler bitenem bu gönül daima herzaman iyi günde kötü günde seninle birlikte iyiki varsın bitanem iyiki varsın:k: deryalımmmmmmmmm:k: iyiki varsın güsel sevgilim......miley17:miley17:miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi