Küpe Yakıştımı miley17:miley17::yikildim: :yikildim: :yikildim:
Cehennemden Bir !Sheitan!
|
06-07-2007, Saat: 10:34 AM <
Küpe Yakıştımı miley17:miley17::yikildim: :yikildim: :yikildim: bskntin_asi_kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen neye gülüyosun toli çori toli giğodi hoyi :yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mumı Allah askına bu resımlerden bırınde kupe var mı varsa nerde ulan altı aydır bakıyom resımlere bı küpe göremedım yaa ben körüm yada küpenı calmıslar:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: başkent kızının alıntı yapıp koyduğu resim sol kulak iyi bak sersi evet dediğin gibi körsün ve ikinizi de zırt etmek için yeni resmimi yolluyorum alıyım façanı da gör
sersi ne oldu gözlerine yau:yikildim: :yikildim: bende görüyorum..
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadı lan yollada görelım resımlerını bi tarafın yiyosa sen tak da görelim sersi be yolluyom resmi bekle sen
forumda kirlilik olmasın die bi tek küpeli resmi koymuştum sersim kaşındı
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dumbuk bende var zaten birincisi ben istediğimi zaman çıkarıyorum kanka ikincisi küpenin hiç bi ayrıcalığı yoktur sadece erkekte farklı durur üçüncüsü koy sende bi resim inandır hepimizi mcuxxxx kardeşim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine Sheitan :) | !Sheitan! | 15 | 976 |
07-22-2007, Saat: 05:48 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Son Defa Sheitan Sizin Bilmediğiniz Adıı Artiss :(:(Hoşçakalın | !Sheitan! | 10 | 771 |
07-22-2007, Saat: 05:41 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi