dett biyere kacmadı sersi:yikildim: allah sizi bildigi gibi yapsın emi:yikildim:
Cehennemden Bir !Sheitan!
|
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dett biyere kacmadı sersi:yikildim: allah sizi bildigi gibi yapsın emi:yikildim: demekki seninleydi bak Hemşo kaçak nerdeydi belli oldu
:yikildim:yakaladık:yikildim:
flaş flaş flaş forumumuzun üyelerinden sersi ve aslı birlikte yakalandılar az sonra:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
hahahah :yikildim::yikildim::yikildim: basın mensuplarına yakalanan ikili 'hayır biz sadece arkadaşız' dedi :yikildim::yikildim::yikildim:
dett gelirsem döverim ikinizide:yikildim: :yikildim: az sonra göstercem ben sana flaşı merve gel bakim sen söyle:yikildim:
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahah :yikildim::yikildim::yikildim: basın mensuplarına yakalanan ikili 'hayır biz sadece arkadaşız' dedi :yikildim::yikildim::yikildim: olm bız ınkar ettıkmı sabahtan berı aslıyla beraberdım :yikildim: :yikildim: :yikildim: sankı saklıyoz olm bız senmıyız :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: !Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayyyyyyyyyyyy güzelll peki ben kimi inkar etmişim :O olm o anlamada beraber degılız lan :yikildim: :yikildim: :yikildim: yanı msn de konusuyoruz :yikildim: :yikildim: :yikildim: hem ben daha fazla konusuyom sızle olm ben bıtanesını özledım :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( cok özledım :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine Sheitan :) | !Sheitan! | 15 | 976 |
07-22-2007, Saat: 05:48 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Son Defa Sheitan Sizin Bilmediğiniz Adıı Artiss :(:(Hoşçakalın | !Sheitan! | 10 | 771 |
07-22-2007, Saat: 05:41 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi