:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Cehennemden Bir !Sheitan!
|
!Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tşk ederim ZEYNEP ! profildeki de büyük ihtimalle sensin bende senin 1. resmini çok beendim çok tatlymış(başka resmi var sanki) :yikildim: mumı ıkı dakıka cıddı ol abı yaaa :yikildim: :yikildim: :yikildim: sulu sey senı :yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mumı ıkı dakıka cıddı ol abı yaaa :yikildim: :yikildim: :yikildim: sulu sey senı :yikildim: aaa kardeşim de burdaymış :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kaç gündür bu bölüme bişe yazmıodun kankam :yikildim::yikildim: noolduu hayrolaaaa !Sheitan! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa kardeşim de burdaymış son söyledıklerınızden sonra utancımdan gıremedım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: sımdıde belkı unutmussunuzdur duııye gırıyım bı dedım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resımler ıcın saol allah sevdıgne bagıslasınn :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yoktan anlamıo millet yinede tşk ederim yorumun için djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende özledim :'(aslı senle sonra görüşücem o kadar aşkımın resmini gösterdim abiminkini gösterdim sen unut ebnim abimi ok mi dett banane unutmam:yikildim: gelde bi görüşelim mervem,bakarsın bursaya giderim:yikildim: cok deil 2-3 saatimi alır ancak:yikildim: AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dett banane unutmam:yikildim: gelde bi görüşelim mervem,bakarsın bursaya giderim:yikildim: cok deil 2-3 saatimi alır ancak:yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine Sheitan :) | !Sheitan! | 15 | 976 |
07-22-2007, Saat: 05:48 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Son Defa Sheitan Sizin Bilmediğiniz Adıı Artiss :(:(Hoşçakalın | !Sheitan! | 10 | 771 |
07-22-2007, Saat: 05:41 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi