:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bi biskrem versem...
izmitli_peri
etmem tabekı bu sadece espiri mahayetınde yoksana yemek falan Smile bı bıskrem versem goshrider i dovermısın Smile Smile
Ara
intractablechild
hayır ben arkadaşlarımıı kırmamBig GrinBig GrinBig Grin

sana bir biskrem alsam bana müslüm gürses'ten my ımmortal'ı söylermsin...Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
izmitli_peri
tama kırma bende senı doverım ozaman zormu Smile Smile aldanma cocuksun sarkısını solesem olmazmı acep du solım aldanma mahsun yuzune mutlaka terkedıp gıdecek bırgun Smile Smile bı bıskrem versem bana uçurtma yaparmısın lütfennnn
Ara
GCLRNFNS
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etmem tabekı bu sadece espiri mahayetınde yoksana yemek falan Smile bı bıskrem versem goshrider i dovermısın Smile Smile

sen nededinnnn bakenmmmm alçakkk koynumusdaaa yılann beslemişizzzzz:hihi

alttakiii al şu biskremi izmitliperieye yılannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn deeee:yikildim: :yikildim:
Ara
GCLRNFNS
intractablechild Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır ben arkadaşlarımıı kırmamBig GrinBig GrinBig Grin

sana bir biskrem alsam bana müslüm gürses'ten my ımmortal'ı söylermsin...Big GrinBig GrinBig Grin

tkş ederimmm arkadaşımm işteee erkek dayanışmasııı :hihi

alttakiii sana biskrem versem izmitliperiye uzaylı odugunu hatırlatırmısın:yikildim: :yikildim:
Ara
izmitli_peri
dimem kıyamam o iilık perısı nıye yılan dıon aşk olsun bak şimdi aglıycak Smile Smile hatta aglıorum sana bı bıskrem versem bana mendıl verırmısın burnum akıoda Smile Smile
Ara
intractablechild
lavaboyu dene Big GrinBig GrinBig Grin

sana bi biskrem wersem bana bir ferrari alırmısınnn....Big Grin
Ara
izmitli_peri
git almam banane sen goshtriderı dovmedın bı bıskrem versem bana ii davransın dermısın goshtrider e Smile Smile ya bende deryalımın gangası oluyorum bılosun dımı hanı hatırlatım dedım Smile Smile unutanlar varsa
Ara
djseninim
bi biskrem versem bana bi çicek alır mısın
Ara
izmitli_peri
alırım tabıkı bacım Smile Smile alttaki bi biskrem versem benım yerıme de uyurmusun Smile Smile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bi biskRem veRsem .......yaPaRmısıN..? =) duyqushh 3 458 09-10-2008, Saat: 01:53 AM
Son Yorum: iLLeth.!
  Alttaki Üye Sana 50.000Ytl Versem? BiRiciGim 64 2,197 06-12-2008, Saat: 06:01 PM
Son Yorum: Patikli_Penguen
  alttaksana ........ para versem metal_cix 2 388 10-27-2007, Saat: 03:50 PM
Son Yorum: metal_cix
  Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?? Melek06 10 724 05-20-2007, Saat: 08:38 PM
Son Yorum: Melek06
  Bi Biskrem Versem ..? Ñ•qρα кJмя 393 9,614 01-16-2007, Saat: 04:57 PM
Son Yorum: happy yeliz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 10:42 PM