tugce1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt dedim HAGIYLE karsilastirirsak o da kimmis
beee:yikildim:
göz var nizam var o kkim HAGI kim ???
videoyu iiy izle ve INSAN gibi cevap ver olurmu
kus beyinli
KuşLar kowaLasın seni
fenerin r.carlosu ve cimbomun hagi'si...yorum sizin
|
06-08-2007, Saat: 09:35 PM <
tugce1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt dedim HAGIYLE karsilastirirsak o da kimmis KuşLar kowaLasın seni ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:muhahahhaha merak etme ikisininde büyük özellikleri var hakan türk takimin en cok gol atan türkiyen en cok gol atan oyuncularinda biridir sweyaa gelincee size 4 atmisti dimi oda büyük canim:yikildim: kuslarmi isim olmaz kuslarla kus beyinlilerle almiyim tskler sana görede fener GSden daha büyük dimi:yikildim:
06-09-2007, Saat: 01:22 PM <
tugce1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhahahhaha merak etme ikisininde büyük özellikleri var Siz tekrar Hagi gibi bi adam alın(!)(parayLa) o zmn gelinde tekrar laf yapın Carlos'a! O zmn kuş beyinliler fazla dokunmu$ sana! Aslında burda ba$ka bi cümle kullanılıyoda kalsın bende AnLayan anlar(!) gerçi Evet FenerBahçe Gassaray'dan büük
[COLOR="Indigo"]mert "ѕqρα кJмя"hakkında yorum yap tamam mı kardeşim...
sen futbol hakkında yorum yapma... sen fb gs den büyük diyosan sen futboldan anlamıyorsun tek diceğim bu.. konuyuda uzatma istersen[/COLOR]
angutsipor cok yasa
yildiz calimi yemis , yeni calimlar simdiden hayirli olsun .. Galatasaray dunya markasi ve AVRUPANIN fatihi , sen evde klavyende yazsan nolur , yazmasan nolur.. Carlos GALATASARAY SAYESINDE TURKIYE taninmasaydi fenerbahce bir takim mi nesne mi haberi olacakmiydi acaba ?? ASLA.. NOKTA
06-09-2007, Saat: 07:00 PM <
:yikildim:
Sizin sayenzde tanidi Carlos bizi ewed :yikildim: Nie son 1o yildr size gelen 1 yildz yok? Madem bu kadr taniniyorsunuz?
06-09-2007, Saat: 07:03 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mert "ѕqρα кJмя"hakkında yorum yap tamam mı kardeşim... Sen 10 yıL öncesinin büyükLüünden bahsediosan,$mdiki zamana bak! Ondan sonra sen karar wer kim büyük?
zir zir hep ayni terane , gelis biraz , ilerle .. uefayi , avrupayi , yildizlari hepsini sildik
atdik kardesim sen bana 25 senedir hasret kaldigin Turkiye kupasindan bahset !!! carlos geldi simdi tek tutunacak dal oldu ama bu sizin rezil rusva tarihini silemezz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fenerasyon+mhk...yorum Sİzİn | CReATuRE | 4 | 295 |
05-05-2010, Saat: 02:06 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Arkadaşlar Lütfen Izleyin Sizin Gibi Dostlara Teşekkür Ettiğim Için Hazirladim | *Asİ-yÜrEk* | 0 | 446 |
02-22-2008, Saat: 06:35 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Sizin icin kucuk bi video yaptim | riukeen | 6 | 586 |
12-24-2007, Saat: 10:36 PM Son Yorum: aLy™ |
|
grup yorum - bir görüş kabininde - afrika(biraz duyarlı olup izler misiniz) | djseninim | 0 | 559 |
11-21-2007, Saat: 01:23 PM Son Yorum: djseninim |
|
__Ölüme 5 kala__(mutlaka izleyin süper bir yorum) | cady_funda | 0 | 397 |
05-17-2007, Saat: 07:16 PM Son Yorum: cady_funda |