aldanma cocuksun mahsun yuune mutlaka terkedıp gıdecek bırgun kanma sever gıbı gorundugune senı sevmıyorum dıyecek bırgun
sarkı misali sevdiğniz şarkı ismini buraya yazalımmı
|
Bu bir yalan bu bir ceza
Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne
hele bi geel uzaklar sana gelir
sen hele bi gel bütün dertler bitiverir hep seni bulur uzun zor sıkıcı günler yazık oluuuur hadi gel kurtar biziii
Ölde öleyim
ugruna köleyim.. Emret yoluna serileyim Sen ölde ben öleyim Ben senin köLenim...
hakkını verelimmi aşkın
namusunu kurtaralım mı 7den 70e nam salıp dillere slogan olalım mı?? (emre altugg süper parça yaa )
seni sevdim canım inat etme alırım
oooff ben alırım seni çok çok sever nasılda kıskanırım oof kıskanırım bir canım var be gülüm al o da senin sana veririm iki dudağından çıkan tek heceye bakar öl de ölürüm ben sana sana sana,sana ölürüm ölürüm ölürüm sana ölürüm sana değer bunu bilirim off ben bilirim çek vur titrersem namerdim ölürüm ölürüm sana ölürüm sana değer bunu bilirim ooof ben bilirim kadir kıymet ben bilirim ooff ben bilirim
yapma dokunma
kim dokunduysa ona git nerde unuttuysan beni orda kal ezdirmem sana kendimi..
Bir kuru dal gibi
Kırılmışsam eğer Hesap vermem kimseye Bu zalimi mutlu eder Bilirimki yanlış olabiliriz Hatta yanlış anlamış Boşver gülüm boşver Gözyaşlarına değer mi Ağlama ağlama Duyan yok seni nasıl olsa Ve birgün biter aşk Ardında kalır sevda.. Bu bir yasak aşk öyküsü çokta acıklı
Sensizliği paylaşırım yanlız evimdeBirazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanrım dayanabilirmiyim buna ben Yardım et çıkar onu al aklımdan lütfen Taşıyamayabilirim düşerim birden Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte Attın imzanı kıydın ikimizede Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde Ey tanrım dayanabilirmiyim buna ben Yardım et çıkar onu al aklımdan lütfen Taşıyamayabilirim düşerim birden Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen Şarkımızı söylüyorum sakın ağlama Kıyamamki sana benim olamasanda Hani sana o ilk canım deyişim varya Çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında Sensizliği paylaşırım yanlız evimde….
Yazdığın son mektup şu an elimde
Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun sensiz olur mu Teselli artık neyi değiştirir ki Elinle kabrimi kazdın demek ki Ben zaten dünyada gün görmedim ki Son darbeyi vurdun bu son mektupla Ayrılsak ta mutluluk dilerim sana Katlanmak zorundayım göz yaşlarıma Yazdığın haberin her satırına Ecelimi kazsan da şu son mektupla Demek ki sevenler böyle yanarmış Tanrının verdiği canı kul alırmış Benim kaderimde de ayrılmak varmış Her şeyi anladım bu son mektupla Teselli artık neyi değiştirir ki Elinle kabrimi kazdın demek ki Ben zaten dünyada gün görmedim ki Son darbeyi vurdun bu son mektupla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu anda dinlediğin şarkı ? | Tam1_MaynaK | 12,380 | 169,769 |
01-06-2022, Saat: 12:43 PM Son Yorum: ÇiLeK |
|
üsTTeki Üyeye Şarkı YoLLa ... | chatlaq | 3,016 | 47,033 |
11-04-2015, Saat: 12:22 PM Son Yorum: acemhe |
|
Sizce en çok anlam taşıyan şarkı sözü hangisi | gülay | 40 | 3,607 |
03-26-2015, Saat: 12:57 AM Son Yorum: acemhe |