aLLah Sevdiqine baqı$LaSın..
ben utanırım ama yinede bi tane koyayım
|
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş senide görmeyi allah nasip etti bizee sende meşhur oldun artıkkk eee sana bide kız bulak diycektim ama deryalımın var bi bildigi galiba yoksa o boşa anlladın sen onu demez allah sevdiklerine bakışlasın kardeş seni tAnımak güsel... [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]eywallah kardeş...sağolasın...enişte diyebilirmiyim istemez öyle kız mız yaw herşey kısmet işi gerçi...deryalım kavuştursun diyo ama kavuşamıyoz işte kader utansın...o güsel yorumun için tekrar tşk... senide tanımak güsel[/SIZE][/COLOR] dark_anqeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLah Sevdiqine baqı$LaSın.. [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]çok tşk ederim allah senide sevdiklerine bağışlasın[/SIZE][/COLOR]
06-16-2007, Saat: 05:06 PM <
Aaaa ben görmemişim bu fotoyu =) benden habersiz foruma foto koymuş we bana söylememiş=) ademcik yakışıklısın mşl.
06-16-2007, Saat: 05:10 PM <
bısım senı beğenmemız deil beenmesını ısteddın kısının beenmesı daha gusel bencee allah sevdıgıne baıslasınnn
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bu da benim yiğenim yiğenler görüntü konusu oluunca bende koyayım dedim | RAMSES | 9 | 650 |
10-21-2007, Saat: 04:14 PM Son Yorum: Böcük |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi