[COLOR="Indigo"]ben eee napıyon bakayım....
enişte beğendi düğünü
[/COLOR]
enişte beğendi düğünü
[/COLOR]
Garip Sohbetler
|
[COLOR="Indigo"]ben eee napıyon bakayım....
enişte beğendi düğünü [/COLOR]
napam yurtdışından patron geldi onu yolcu ettik,hemen geldim duygusuza
he evet beyenmiş senide sevmiş deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napam yurtdışından patron geldi onu yolcu ettik,hemen geldim duygusuza [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]ne güsel...benimde izin bitti yaayarın iş başı...... bende tekirdağdan geldim...falcının birinde şu yazı dikkatimi çekti; bilgisayarlı el falı bakılır bende hemen resmini çektim ve sizinle paylaşmak istedim enişte sevmiş beni demek... tabi sevecek düğün beleşe geldi balayıda öyle ondan sevmiştir resmimede yorum yapmış sağolsun, okudunmu sen yorumunu[/SIZE][/COLOR]
slm yanlızlar ordusu naber :yikildim: :yikildim: hepınız mı terkedıldınız yau :yikildim: :yikildim: :yikildim: herkes gelmıs buraya :yikildim: :yikildim:
iyi serseri senden nbr???
yok yaff ne terkedilcezz yok görmedim adem... zaten herşey beleşe geldi diye sevdi ben biliyomm... valla baktırmak lazım bilgisayarlı el falınaa...ALLAHım ya daha neler görcez bu memlekette Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm yanlızlar ordusu naber :yikildim: :yikildim: hepınız mı terkedıldınız yau :yikildim: :yikildim: :yikildim: herkes gelmıs buraya :yikildim: :yikildim: [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]konunun başında aşıklarda yazıyordu...dikkatini çekerim hem farketmez, duygusuzda herkes sevgilisinden ayrılmış, herkes aşık, herkes üzgün, herkes neşeli fazlamı attım ne[/SIZE][/COLOR] deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi serseri senden nbr??? komik resimlere atıyom şimdi
ne olsun deryalım ugrasıyoz ıs guc ( cok klasık oldu yau )
tamam deryalım sen terkedılmemıssın umarım terkedılmessınde ama burda görünce ne bılım öle dusundum benım terketme ıhtımalımde terkedılme ıhtımalımde yokl cok sukur
sevgilinmi yok serseri ondanmı terkedilemiyon
nasip kımset bi bakarsın var bi bakarsın yok sevgi dedigin şey deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgilinmi yok serseri ondanmı terkedilemiyon sevgılım yok deryalım ama gercekten nasıp kısmet buna ınanmaya basladım ben yaa benım sevdıgım benı sevmez benı sevenı ben sevmem tabı böle oluncada kalıyoruz ortada :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|