teşekkürler Cagkan Paylaşimlarin Için...resimlerde Güzel çikmişsin Kardeşim
Kiskananlar çatlasin :)) Yabir Yol Ver Ya Da Yoldan çekil !!!
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii insan lafının üstüne gelirmişainen waLLa... tamamen katıLıorum Âh be.
06-13-2007, Saat: 04:01 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ainen waLLa... tamamen katıLıorumkatııl bana,hayatını yhşa:yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katııl bana,hayatını yhşa:yikildim:ßu merTin eSpriSi deiLmiydi:S Âh be.
06-13-2007, Saat: 04:13 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßu merTin eSpriSi deiLmiydi:Smertte mi böle dio:S kesin benden çalmıştır
[COLOR="Indigo"]muhabbete bak...
güselsin kardeşim... yalnız sigara bozmuş... neden bi insan sigarayla veya başka bişeyle poz verme gereği duyarki...[/COLOR]
06-14-2007, Saat: 12:25 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhabbete bak... e be kardeşim her reim çektiklerindede elmde masamda üstümde başımda ne var diyede kontrol edemem ya ))
06-14-2007, Saat: 03:51 AM <
dualarınızın kabulü sevep kazanmanız için hemn sevgili bulup kendimi sevdirecem ve onunla evlenecem
bu şekilde allah sevdiğine bağışlasın dileğinizide yerine getirmiş olacam )))))))))))))))))
06-16-2007, Saat: 05:19 PM <
cok kusel ama orası neresi ki izmirse agora olabilir ama neresi kee orası?:!miley16:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kiskananlar çatlasin :)) Ya Yol Verin Ya Da Yoldan çekilin !!! | cagkan_666 | 2 | 731 |
06-13-2007, Saat: 03:32 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi