Seçim,cumhurbaşkanlığı,anayasa,birleşme,ittifak,rejim gibi sözlerle günlerdir kafamızı meşgul edip ceplerini dolduranlara , ülkeyi geri götürenlere , ÖSS,KPSS,ALES,OKS,YDS ve adını sayamadığım birçok S ile bizleri yarış atı yapanlara , geçmişimizi geleceğimizi her şeyimizi çalanlara UYUZ OLUN... ben bunlara uyuz oluyorum.Siz olamıyorsanız söleyin biz sizin yerinize de olalım...
bence bunlara uyus olun
|
05-17-2007, Saat: 03:50 PM <
aaaa aşk olsun
boş işlere uyus olmak varken böylesi kıymetli bişeyle vakitöldürmek doğrumu sence ??? illa boş şeylerle uğraşacaz ya yok o bana bunu dedi yok şunun şurası şöyleydi yok bilmem kim böyle böyle iğrençlik yaptıı bunlar gibi mühim şeyler varken onlara uyus olnurmu ki aman canım sende... ilahi yaniii HaLLeDeRiZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seçim,cumhurbaşkanlığı,anayasa,birleşme,ittifak,rejim gibi sözlerle günlerdir kafamızı meşgul edip ceplerini dolduranlara , ülkeyi geri götürenlere , ÖSS,KPSS,ALES,OKS,YDS ve adını sayamadığım birçok S ile bizleri yarış atı yapanlara , geçmişimizi geleceğimizi her şeyimizi çalanlara UYUZ OLUN... ben bunlara uyuz oluyorum.Siz olamıyorsanız söleyin biz sizin yerinize de olalım...Sen iSterSinde ßen uyuS oLmam mı Cnm aßim oLdum gittii Âh be.
05-22-2007, Saat: 09:57 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen iSterSinde ßen uyuS oLmam mı Cnm aßim oLdum gittiikimin kardesi sğl canım bu arada bende abine uyus oluyom çaktırma
05-22-2007, Saat: 09:59 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa aşk olsunhaklısın canım kusura bakma yaaa bi iş yaptık işte ne yapalım mazur görün............................................................................
06-16-2007, Saat: 05:28 PM <
bunlar bisim istemesekte miLLi değeRimis sayıLıRRR!..miley16:miley16:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uyuz Olmayın - Anlayışlı Olun Yeter ... | Firari Fırtına | 62 | 2,829 |
01-02-2009, Saat: 11:17 PM Son Yorum: DeRiN_SeSsİzLiK |
|
buna k?zlar bence uyuz olur | Rüya Güzeli | 58 | 2,920 |
06-12-2008, Saat: 02:17 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |