PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLaaam Saça ßak Chok Sheker...
sağolunn kardesim die demiyorumm çok şekerdirr
????__herkess Burayaa Baksinn__????
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLaaam Saça ßak Chok Sheker... sağolunn kardesim die demiyorumm çok şekerdirr kötü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooooooooooo alper çok karizma çıkmış benden bilesen karizmamısın olum Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçı bırak bakışlara o mimiklere o duruşa baq hiç abisine çekmemiş çok datlı dettt aaaa bana çekmiş o banaa
güzelmiş....................................
uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadesin Cok Sansliiii lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzelmiş.................................... eee benim gibi bi abisi var tabii nie şanslı olmasın pcko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sok sekey cıkmıssmaasallah allh nasardan saklasnçok sağoll teşekkürler yorum içn
06-20-2007, Saat: 06:14 PM <
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee benim gibi bi abisi var tabii nie şanslı olmasınhyr ondan şanslı deqil ben begendim die şanslı Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr ondan şanslı deqil ben begendim die şanslı yaa cok gıcıksın biliyonmuu(kesin biliyosundurrr )
06-20-2007, Saat: 08:38 PM <
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa cok gıcıksın biliyonmuu(kesin biliyosundurrr )hyr bilmiyodum ögrendim ilk defa gıcık denildi bana çok sewindim :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|