hehehee ben zaten alkışlarınız la yaşıyorum sürekli alkışlayın beni anacımm
Garip Sohbetler
|
ama kimbilir belki aşk hani insan için elinde olmayanlar hep değerlidir ya hep olmayanı ister ya kendinde belki bende bu yüzden böle düşünüyorumdur
Umut ışığı saçılacak birgün yüreğinin bir köşesinde
Sanacaksın ki içinde kuşlar kanat çırpışıyor Yarına daha büyük bir hırs Daha büyük bir azimle başlamak için can atacaksın Hayatın ne anlama geldiğini ilk o zaman farkedeksin belkide Buna öylesine sevineceksin ki Kendini bulutların üzerinde dans ediyormuş gibi sanacaksın Kendini yeşillerin maviliklerin içine doğru çekiliyormuş gibi Sanki sanki küçük bir bebeğin ilk adımlarını attığındaki Duyguyu hissedeceksin Güleceksin belkide kendi kendine Defalarca bakacaksın aynaya bu benmiyim diye Yoksa bütün bunlar bir rüyamı Kendini bir masaldaki kahraman gibi hissedeceksin O an ki halini filizlenmeye başlamış Çiçek tomurcukları gibi hissedecek Yaradan'ın rahmetini bereketini yağmurunu güneşini Bedenine çekeceksin doya doya umutla Şükredeceksin defalarca Ve tesbih edineceksin birkaç kelimeyi kendine SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM VE BUNA AŞK DİYECEKSİN AŞK bu aşk mıdır ?
tam olarak olmasada bence evet...
ama ne bileyim aşk daha kapsamlı bişeydir bence... 4-5 kelimeyle anlatılcak bişey değildirrr.... deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tam olarak olmasada bence evet... kapsama alanındakiler bunlardı bizde özet alalım dedik ondandır :yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kapsama alanındakiler bunlardı bizde özet alalım dedik ondandır :yikildim::yikildim:zuhuhuuuu:yikildim: :yikildim:
06-22-2007, Saat: 02:54 PM <
yha sizede özel msj attıgına inanamıyorum bide bni mod sandı daha mod we normal üyeyi ayıramıyo nsl moderatör olucak bu kişi. bnm modlukta gözüm yoq ama böle biri moderatör olamaz bncede bi yanlışlık war gibi geldi ilk baş inanmadım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 15 Ziyaretçi