y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bahtin Güsel Olsun Ati:d:d
aMiiiNn....
gecelerinefendisi gündüz versiyonu....ati...
|
y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bahtin Güsel Olsun Ati:d:d aMiiiNn.... y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bahtin Güsel Olsun Ati:d:d ne buu yaaaa sankii ölmüşümde bunu biben bilmiyorummmmmmmmyaaa kendinizeee gelinnnn aslanlar gibi ayaktayım haytatımda ilk defa böyle bişi gelmiyor başımaaaaaaaa genede saolll dileklerinn içinnnnnnn kaderimizde ne varsa o olcek yelis anladın diimiii allah seninde bahtını açık etsinnn resimler için yorum yapsaydın keşkeee yelisss...
ben zaten resimler için yorum yaptın güsel cıkmıssın ALLAH bahtınıda güzel etsin maksatında yazmıştım " bahtın güzel olsun" die yanlış anladın sen beni...:??
anladığın konuya gelincede tabikide hepimiz insanızz herkesin başına herşey gelebilir ama ben bişi demedim kii şok oldum abi yaa
yokkkk yeliisssss izmitli senn böyle konuşuncaaa ben korktummm
acaqba bu sonmuydu diyeeee beni yanlış anlama yelissssscikkkkk bende seni tanıdığıma inan çok mutlu oldumm heleki bi akşam saat onda ev ardığınız sahne varya onu hiç unutmuycamm sen beni yanlış anladınsa ben özür dilerimmmm inşallah sen hayatın boyunca mutlu olur bi düzine çocuk yaparsınızzzz inşsallah şafakkkkkk kaç yelissssssssssss şafakk
yokk atii yaa rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
hee 10 a kadar ev aradığımız yoktu birass fazla abarttmısız napimm babamın gazabıı bende seni tanıdığıma cok memnun oldum safak 2 ay 16 gün hehheh pazartesi yani 25 haziranda nikahımız var geçmioo zaman vallaa ALLAH herkesin mutluluğunu daim etsin miley17: HUGOBOSS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzel.................... sende güselsinnnnn eyvallahhhhhhh y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk atii yaa rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin aminnnnnnn yelisss aminnnnn ben bile askere senin gibi şafak saymadımmm vallaaaaa bu arda yeni bi duyum varrrr bütün erkeklerii tekrar askere alyolarmışş seninkide dail...:yikildim:
߀n yorum yapmı$tım ama oSun ßidaha yapCam aLLah Sewdiine ßaıShLaSın
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gecelerinefendisi denis versiyonu....:):) | GCLRNFNS | 103 | 3,112 |
07-22-2007, Saat: 05:42 AM Son Yorum: CReATuRE |